Ude I efteråret!

in
8 comments

Det er næsten ikke til, at få armene ned af begejstringen over det smukke vejr vi har lige nu… Har taget lidt billeder:

image
image
image
image
image

Igår var jeg nede og træne sammen med Line og bagefter hyggede vi hos hende og sludrede… Næsten til det blev mørkt! Det var rigtig hyggeligt. Da jeg kom hjem, skulle pindsvinene fodres og Pax skulle have noget nus, han havde jo været alene hele dagen.

Idag var jeg en tur I Svendborg igen og I dyrebutikken, Animaks, der holdt Kattens Dag med udstillig af forskellige racekatte. Man kunne også få en lille pose gratis kattemad, hvis man medbragte et billede af sin kat, hvilket jeg gjorde, hehe. Så nu hænger Pax fint I butikkens vindue, sammen med en masse andre skønne katte!

Pax & jeg! Pax og jeg har taget billeder i dag... Skulle lige se om jeg kunne få indstillingerne på det gamle spejlrefleks til, at virke som jeg gerne ville ...
Insta-spam #4 Tænkte jeg lige ville dele lidt af mine instagram billeder med jer. Har nemlig ikke været så aktiv derinde siden vinter, men er da kommet lidt igang i...
Indlæg nummer 600! Hvor er det egentlig vildt at jeg har skrevet 600 indlæg herinde allerede, det går godt nok stærkt! H&M delte lige dette billede på Facebook og...

8 comments on “Ude I efteråret!”

 1. Svar

  Ih, endnu flere skønne efterårsbilleder!! 🙂 Dem kan man slet ikke få for mange af. Selvtak for nogle rigtig hyggelige dage. Er i øvrigt sikker på at MANGE forbipasserende er stoppet op i ren begejstring og beundring, da de passerede billederne af vores to pragteksemplarer i vinduet hos dyrhandlen 😉 Hihi… Det er godt Sif og Pax kan sidde der og sole sig i lidt opmærksomhed 😛

   • Linda Eg
   • 23. oktober 2011

   Hehe, det er jeg også helt overbevist om 😉 Så skønne katte, skal man lede længe efter 😉

 2. Svar

  Jeg er nu mest til sommer – hvor der er rigtig varmt… eller vinter, hvor der er sne! =D Alt det andet kan jeg godt undvære! =D

   • Linda Eg
   • 21. oktober 2011

   Hehe, det er også nemmere, at forholde sig til… så har man en idé om hvad man skal have på af tøj 😉

 3. Svar

  Ja vejret har været skønt. Har dog nydt det igennem vinduerne.

  Godt at høre at du kommer ned at træne^^

   • Linda Eg
   • 20. oktober 2011

   Hehe, det er også mere varmt, at nyde det inde fra 😉

   Og ja, selvom jeg ikke kommer afsted så tit, så føles det, som om det virker 😉

 4. Svar

  Det er sjovt, hva? At man har det på den måde. Jeg ved ikke om det er derfor, jeg elsker vinter så meget!?

   • Linda Eg
   • 20. oktober 2011

   Ja, det er lidt skægt! Har tænkt over det et par gange idag, når jeg kom ud af en butik… luften virker så frisk 🙂 Jeg synes også vinter er dejlig, men alle årstider er jo skønne på hver deres måde 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *