Ude I efteråret!

in
8 comments

Det er næsten ikke til, at få armene ned af begejstringen over det smukke vejr vi har lige nu… Har taget lidt billeder:

image
image
image
image
image

Igår var jeg nede og træne sammen med Line og bagefter hyggede vi hos hende og sludrede… Næsten til det blev mørkt! Det var rigtig hyggeligt. Da jeg kom hjem, skulle pindsvinene fodres og Pax skulle have noget nus, han havde jo været alene hele dagen.

Idag var jeg en tur I Svendborg igen og I dyrebutikken, Animaks, der holdt Kattens Dag med udstillig af forskellige racekatte. Man kunne også få en lille pose gratis kattemad, hvis man medbragte et billede af sin kat, hvilket jeg gjorde, hehe. Så nu hænger Pax fint I butikkens vindue, sammen med en masse andre skønne katte!

På stranden… Peer og jeg kørte en tur på stranden idag, det var bare super godt vejr og næsten ingen mennesker - dejligt. Der var dog en masse masse hunde... vil n...
Foto på lærred fra SUMOpix Jeg eeeelsker at pynte mit nye arbejdsrum med nye ting og denne gang er det et af mine instagram billeder, jeg har fået printet på lærred hos SUMOpix!...
Sommeren er kommet! En lille gif af min togtur hjem til mor i tirsdags. Hvor er det altså fantastisk med det lækre vejr vi har... selvom jeg godt kan mærke jeg er bleve...

8 comments on “Ude I efteråret!”

 1. Svar

  Ih, endnu flere skønne efterårsbilleder!! 🙂 Dem kan man slet ikke få for mange af. Selvtak for nogle rigtig hyggelige dage. Er i øvrigt sikker på at MANGE forbipasserende er stoppet op i ren begejstring og beundring, da de passerede billederne af vores to pragteksemplarer i vinduet hos dyrhandlen 😉 Hihi… Det er godt Sif og Pax kan sidde der og sole sig i lidt opmærksomhed 😛

   • Linda Eg
   • 23. oktober 2011

   Hehe, det er jeg også helt overbevist om 😉 Så skønne katte, skal man lede længe efter 😉

 2. Svar

  Jeg er nu mest til sommer – hvor der er rigtig varmt… eller vinter, hvor der er sne! =D Alt det andet kan jeg godt undvære! =D

   • Linda Eg
   • 21. oktober 2011

   Hehe, det er også nemmere, at forholde sig til… så har man en idé om hvad man skal have på af tøj 😉

 3. Svar

  Ja vejret har været skønt. Har dog nydt det igennem vinduerne.

  Godt at høre at du kommer ned at træne^^

   • Linda Eg
   • 20. oktober 2011

   Hehe, det er også mere varmt, at nyde det inde fra 😉

   Og ja, selvom jeg ikke kommer afsted så tit, så føles det, som om det virker 😉

 4. Svar

  Det er sjovt, hva? At man har det på den måde. Jeg ved ikke om det er derfor, jeg elsker vinter så meget!?

   • Linda Eg
   • 20. oktober 2011

   Ja, det er lidt skægt! Har tænkt over det et par gange idag, når jeg kom ud af en butik… luften virker så frisk 🙂 Jeg synes også vinter er dejlig, men alle årstider er jo skønne på hver deres måde 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *