Permanent glat hår!

in ,
138 comments

Her er en lille guide til dig, der er en smule træt af at skulle glatte dit hår hele tiden.

Jeg har selv været utrolig træt af at skulle glatte mit hår, hver gang vejret var fugtigt eller hvad, der nu lige fik det til at være alt andet end glat. Jeg prøvede, for en del år siden, at købe noget permanent væske (til at lave krøller med), fulgte brugsanvisningen med den lille undtagelse, at jeg blev ved med at rede mit hår glat i trække tiden… Til at starte med var jeg så alligevel nødt til at glatte lidt på mit hår, men kun spidserne, så det gik jo meget hurtigere.

Ulemper:

 • Alt hår er jo forskelligt og jeg ved jo ikke hvordan dit hår reagerer på sådan noget.
 • Det er skadeligt for dit hår.
 • Det trækker noget af din farve ud, hvis du har farvet hår. Så du skal nok regne med at skulle farve det igen bagefter.

Fordele:
(Mine erfaringer)

 • Dit hår bliver nemmere at styre.
 • Du sparer tid på at glatte dit hår.
 • Du skader det én gang i stedet for hver dag.
 • Dit hår ser sundere ud.

Det skal du bruge:

 • Permanent væske (1 pakke til skulderlangt hår ellers 2 pakker)
 • En børste med stive tænder.
 • En kam med tætte tænder.
 • Et gammelt håndklæde.
 • evt. nogle klemmer til at holde det andet hår væk. (Husk at det ikke må være metal!)

Sådan gør du:
(Ved brug af Poly Lock Permanent)

 • Tag tingene ud af pakken og læs brugsanvisningen.
 • Det er en god idé ikke at vaske håret inden, selvom der står at man skal. Med mindre du har meget ‘produkt’ i dit hår. Grunden til at jeg ikke anbefaler at vaske det inden, er at du så ikke kan se hvor du mangler at komme permanent-væsken i og derved ikke får et godt resultat.
 • Tag dit gamle håndklæde over skuldrene og fordel permanent-væsken i hele håret.
 • Tag din børste med de stive tænder og red dit hår glat. Ikke bagover, men i en skilning (det er ikke noget der ses bagefter).
 • Hvis du har pandehår, skal du rede det ned i panden.
 • Husk at rede i det indtil trækketiden (de 30 min.) er gået – gerne med den tætte kam, så du er sikker på at alt håret er redt glat.
 • Skyld grundigt ud med en masse vand.
 • Fordel nu fikserings-væsken i hele håret og red det glat igen. Nu er dit hår stift og lidt svært at rede i, så start i spidserne og red så længere og længere indtil dit hår igen er redt i skilning og evt pandehår.
 • Lad det virke i ca 15 min. og skyld ud.
 • Jeg anbefaler at give håret en ordentlig omgang hårkur bagefter.

Spray evt. med balsam spray og sæt derefter dit hår som du plejer.
Det kan være nødvendigt at glatte håret de første par gange indtil det er faldet på plads.

Håber det er til at finde ud af og held og lykke.

Hvis i skulle have flere spørgsmål, så skriv endelig!

Goodiebox februar 2015 OOLUTION CHECK MATTE | Bruger godt nok ikke den slags så tit, men testede lige på min hånd og den virker faktisk til at kunne passe til mange hudt...
Goodiebox November 2014 Denne måneds boks var lidt mere oprivende end den for oktober! En fullsize mascara og lidt andre spændende sager. Matas Natur Fugtmaske - Ansigts...
Goodiebox – juni 2015 Metal Tattoo Stickers - Tjaaa, jeg er godt nok ikke så bling bling fascineret, men synes faktisk de er sjove. Dem jeg har fået er dog ikke de sjov...

138 comments on “Permanent glat hår!”

  • Nikka
  • 8. juni 2017
  Svar

  Hej:) vil blot sige tak for at selv her næsten 7år efter du har lavet dit opslag, at den stadig eksistere 🙂 den har været guld værd!!!
  Har så længe været ked af det rest permanent der var i mit hår, indtil jeg fandt din side her 🙂
  Et smut i Matas og købe den samme pakke som du har anbefalet , finde en gammel T-shirt af mandens og så bare igang 🙂 og endelig har jeg et flot hår 🙂
  Mange tak for den udførlige guide du har lavet 🙂

  1. Hvor er det fedt at høre, Nikka! Det virker også til at andre har haft samme glæde af min lille guide, det er så dejligt at læse!

   💕

  • Sana
  • 23. november 2016
  Svar

  Jeg har prøvet og den virket Hurra???. Tak Linda for at dele det.

  1. Det var så lidt, skønt det virkede for dig! ??

  • Isabella
  • 19. oktober 2015
  Svar

  Hej Linda.

  Ville lige spørge om hvorfor man skal have pakken med krøller. Giver det ikke bedre mening hvis det var en pakke med glat hår?

  1. Jo, hvis det fandtes 😉
   Men så vidt jeg ved er der kun lavet permanentvæske med krøller udenpå, da det jo er det man bruger det til oftest. Hvis man følger min fremgangsmåde, så skulle man dog helst få glat hår 😉

  • Dalia
  • 11. februar 2015
  Svar

  Hej, ved godt at opslaget er ret gammelt! Men faldt lige over at på billedet er det krøller, så håret bliver glat og ikke krøllet ikk? For har nemlig overvejet at bestille det! for har prøvet noget andet permanent glat kur som DSV kun holdte 3 dage og gik efter vask.
  Tror du det ville virke til noget tykt og fint manget krøllet hår? For glatter mit hår hver dag og er ved at blive remligt træt af det, og venter på kuren der ville redde mit liv

   • Linda Eg
   • 11. februar 2015

   Jeg kan selvfølgelig ikke love at det virker for dig, men det er meget effektivt!

   Det er rigtigt at det er beregnet til at lave krøller med, men det virker også til at glatte med, hvis du følger min vejledning og ikke den på pakken 🙂
   Jeg brugte det meget engang og det virkede for mig. Læs evt. nogle af de andre kommentarer. 😉

  • Nor
  • 19. januar 2015
  Svar

  Hvad bruges fikseringvæsken egentlig til? Altså hvad gør den?

   • Linda Eg
   • 23. januar 2015

   Det er et glimrende spørgsmål!
   Dog et jeg ikke kan svare på, desværre. Du kan evt kontakte L’Oreal eller et andet af de firmaer, der sælger permanentvæske 🙂

  • Stine
  • 30. september 2014
  Svar

  Hejsa hvis man bruger skum permanent skal man så også rede i det?

   • Linda Eg
   • 30. september 2014

   Ja, hvis du vil have det glat skal du rede det glat indtil det holder sig helt glat eller er tørt 🙂

  • Jasmin
  • 7. juni 2014
  Svar

  Hej Linda.
  Jeg faldt lige over din side da jeg skulle søge om permenent glat hår, og jeg ville høre om hvor man kan få produktet og om man stadig kan det. Jeg har været i Matas men de mente jeg burde gå til en frisør og høre ad. Jeg har normalt virkelig tykt krøllet hår så vil prøve ad og det virker. Da det er træls at bruge rutinen at føntørre og glatte ens hår hver dag efter man har været i bad, da det jo er meget skadeligt.
  Mvh. Jasmin

   • Linda Eg
   • 7. juni 2014

   Hej Jasmin!
   Man burde stadig kunne købe permanente i Matas. Du skal bare finde det der bruges til at lave krøller med og så bruge min fremgangsmåde i stedet.

   Man kan godt få det lavet hos frisøren, men så vidt jeg ved er det ret dyrt.

   Skriv endelig igen, hvis du har flere spørgsmål! 😉

  • Anne
  • 2. april 2014
  Svar

  Hejsa!
  Jeg har lige fået lavet permanente krøller i mit ellers så dejligt glatte hår.. det er frygteligt, ved ikke hvad der gik af mig!! øv bøv, det er slet ikke blevet som jeg ville have det.

  Tror du det kan udglatte permanente krøller lavet hos frisøren? og tror du håret kan holde til det? 🙂

  Mvh Anne

   • Linda Eg
   • 2. april 2014

   Hej Anne.

   Det er da synd du er ked af dine nye krøller. Tror du skal vente en måneds tid hvor du plejer dit hår tit med balsam og kur og hvis det virker nogenlunde ‘friskt’ igen efter det, så tror jeg godt du kan prøve at glatte det. Ellers snak med din frisør og har ad, de fleste steder permanente de vidst hver anden måned… altså hvis man vil fortsætte med krøller.

   Håber det hjælper lidt? 🙂

  • Cathrine
  • 21. februar 2014
  Svar

  Tak for hurtig svar. Jeg valgte og glatte det inden, da det så var lettere at dele op 🙂

   • Linda Eg
   • 23. februar 2014

   Hej igen.
   Det var også en god idé. Der er selvfølgelig forskel på hvor meget krøl eller fald man har i håret. Mit er helt glat, når det er vådt fx. 🙂

   Håber det gik som det skulle.

  • Cathrine
  • 21. februar 2014
  Svar

  Nu ved jeg godt det er et gammelt indlæg, men vil nu prøve alligevel :-).
  -Har normalt mange krøller, så tænker lide på om jeg skal glatte håret inden jeg putter væsken i?

   • Linda Eg
   • 21. februar 2014

   Hej Cathrine.
   Jeg tror ikke det har en stor betydning, da håret jo bliver gennemvædet af væsken. Og de flestes hår er jo ikke så krøllet, når det er helt vådt. Men tror så heller ikke det skader noget, så det kan du gøre helt som du føler er bedst og lettest for dig 🙂

   Held og lykke med det.

  • Anne
  • 28. oktober 2013
  Svar

  Det virkede! er så glad for det. Tak 😀

   • Linda Eg
   • 28. oktober 2013

   Hej Anne! Hvor er det skønt at høre og det var så lidt! Er glad for det kunne hjælpe! 🙂

  • Mathilde
  • 18. oktober 2013
  Svar

  Hvor lang tid holder glatningen?:)
  Mvh Mathilde

   • Linda Eg
   • 19. oktober 2013

   Det er svært for mig at sige, men vil gætte på minimum 2 måneder 🙂 Alt efter hvordan ens hår tager imod.

  • Pernille
  • 24. september 2013
  Svar

  Hej 🙂 Jeg har et sted læst, at man ikke må sætte sit hår op i en hestehale i de næste tre dage, efter man har brugt det, er det rigtigt? 🙂

   • Linda Eg
   • 24. september 2013

   Hej Pernille.

   Det tør jeg ikke sige, men ville da nok lade være hvis det kunne skade glatningen 🙂

   • Nada
   • 23. december 2015

   Hejsa Linda. Er en pige på 11 år og har store tykke krøller og vil spørger om du ved noget med at det sundt for mig?

  1. Hejsa 🙂
   Det er aldrig sundt at bruge den slags midler, men min opfattelse er at hvis man bruger dette frem for at glatte sit hår hver dag, så er det mindre skadeligt i det lange løb 🙂
   Håber det var svar nok, held og lykke, hvis du prøver det 😉

  • Suaad
  • 25. august 2013
  Svar

  Jeg vil helt klart anbefale den som hedderwella. Det er en af de bedstehår permenant glatning!. Jeg har selv prøvet det op til flere gange og hver gang har det givet et godt resultat der os nogen balsam midler du skal sætte i efter så dit går Ikk er så spaltetg ser dødt ud. Jeg vil nu slet Ikk anbefale nogen at gå til frisøren og få permenant glatning, da de skaderhåret mere og grunden til det Ikk holder er netop fordi de glatter det efter de har puttet glatningen i og det må man ikke! Da det kan ødelægge dit hår fuldstændig.når man har noget at gøre med sådan et stærkt produkt! Det Ikk sundt. Så køb det og lav det der hjemme! Det slet Ikk svært!:) min mor er så frisør og hun laver det til mig men hun har så os arbejdet med det i flere år så hun ved alt:-).. Og jeg kan garantere det holder der er 3 slagt en “normal” medium og strong:-)

   • Linda Eg
   • 25. august 2013

   Mange tak for rådet Suaad!
   Der er sikkert sket en del på de 3 år siden jeg skrev indlægget, så det er rart med lidt ny info 🙂

   • Goshii
   • 19. januar 2015

   kan du sende et link med det??

   • Linda Eg
   • 19. januar 2015

   Et link med hvad?

   • Freya
   • 19. marts 2017

   Hvordan ser den fra Wella ud? Kan du eventuelt sende et link 🙂

  1. Jeg prøvede lige at finde et link, men hvis du googler Wella og permanent, så burde du kunne se billeder. Matas har dem sikkert også ☺

  • Helene
  • 21. juli 2013
  Svar

  Hej, jeg har et meget stort filtret hår i forvejen, men kan bedst lide når jeg har glattet det glat (Så meget man nu kan, i mit hår) Men hvis jeg så bruger det der permanente noget, kan man så garanterer at det fungere?
  Og hvad koster det?

   • Linda Eg
   • 21. juli 2013

   Hej Helene.
   Der er ingen garanti, men umiddelbart vil jeg da tro det kan hjælpe dig. Mener det koster mellem 70 og 130 kroner.

  • Sophie
  • 17. juli 2013
  Svar

  Mit hår er altid glat også når jeg tager til frisøren, men jeg ved bare ikke om jeg skal gøre det med håret før eller efter jeg har været til frisøren, da der er nogle der skriver at ens spidser bliver spaltede og fildredt når de har gjordt det med håret..

   • Linda Eg
   • 20. juli 2013

   Nu tror jeg du har været ved frisøren, men jeg tror nu du kan gøre det både før og efter med fint resultat, så jeg ville nok bare vælge det der faldt mig bedst ind 🙂

  • Sophie
  • 17. juli 2013
  Svar

  Hej, jeg skal havde klippet mit hår i den her uge og jeg ved ikke om jeg skal bruge “væsken” før eller efter jeg skal havde klippet hår? fordi det skader jo håret…

   • Linda Eg
   • 17. juli 2013

   Det er også lidt svært at sige, men umiddelbart vil jeg sige at du skal blive klippet først, få frisøren til at glatte dit hår inden hun klipper det, sig evt at du altid har det glat, så det bliver klippet så et er pænt glat.

  • Thea
  • 16. juli 2013
  Svar

  Tak 🙂

  • Thea
  • 14. juli 2013
  Svar

  Nååår skal man vaske sit hår før man putter væsken i? 🙂

   • Linda Eg
   • 14. juli 2013

   Heh, nej det skal du ikke… men det skal gennemblødes af væsken, og når det er gennemblødt reder du det glat 😉

  • Thea
  • 12. juli 2013
  Svar

  Der er noget jeg ikke helt forstå, du skriver man ikke skal krølle sit hår, jeg har krøller nomalt også skriver du at man skal børste det glat, mit hår bliver stort og fildret når jeg børster mit hår, det bliver ikke “glat” 🙂

   • Linda Eg
   • 12. juli 2013

   Bliver dit hår ikke glat, når det er vådt og du reder det ud? Du skal jo komme væsken i også rede det glat en masse gange imens det sidder og virker.

  • Thea
  • 12. juli 2013
  Svar

  Ok tak, tror jeg køber det i morgen og prøver det i løbet af weekenden.. 😉

  • Thea
  • 11. juli 2013
  Svar

  Og hvor lang tid holder det? 🙂

   • Linda Eg
   • 11. juli 2013

   Det er meget forskelligt fra hårtype til hårtype. Har hørt om nogle der har gjort det én gang og så blev deres hår ved med at være glat mange år efter og andre skal gøre det en gang hver anden måned. Husk at det slider og skader håret og hav altid en god hårkur klar.

  • Thea
  • 11. juli 2013
  Svar

  Ok, er der til flere gange i en pakke? 🙂

   • Linda Eg
   • 11. juli 2013

   Det kommer an på længden af dit hår, men der står altid en masse informationer på pakkerne, som du sådan set skal rette dig efter. Det eneste du ikke skal er at lave krøller. Der skal du i stedet rede håret glat indtil det er tørt og IKKE som der står på pakken med et bestemt antal minutter.

  • Thea
  • 11. juli 2013
  Svar

  Ok, tak for svaret, har nemlig tænkt mig at få permanent glat hår, da jeg har de mest irreterende og grimme krøller..

   • Linda Eg
   • 11. juli 2013

   Hej igen.

   Jeg var også rigtig glad for det da jeg brugt det rigtig meget. Og det holder bedre for hver gang man gør det… i hvert fald i mit hår 🙂

  • Thea
  • 11. juli 2013
  Svar

  Skriver du at hvis man bruger produktet, at ens hår så bliver glat? jeg er ved at blive død træt af mine krøller og jeg glatter mit hår næsten hver dag også fandt jeg lige tilfældigt dit opslag… 🙂

   • Linda Eg
   • 11. juli 2013

   Hej Thea.

   Ja, det er det jeg skriver… det holder som permanent gør (altså som når man laver krøller). Læs evt alle kommentarene igennem og mit indlæg, så kan du vurdere om det er noget du vil give dig i kast med 🙂

  • Frida
  • 1. april 2013
  Svar

  Hvor maget koster en pakke?

   • Linda Eg
   • 1. april 2013

   Det kommer an på hvor du køber det henne, Matas har dem i hvert fald. 🙂

  • Jesper
  • 27. marts 2013
  Svar

  Hej Linda

  Jeg er en ung gut, der har bonghår og rigtig mange krøller. Jeg vil gerne høre, hvor meget jeg skal bruge, hvis jeg bare skal have det gjort i kort hår (5-10cm)

  Og så vil jeg høre hvor tit, du tror jeg skal gøre det. Altså, det vokser jo ud igen, så jeg skal vel nærmest gøre det en gang i måneden eller?

  Hvordan var dit hår før? Havde du mange krøller?

  Tak for svar.

   • Linda Eg
   • 28. marts 2013

   Hej Jesper.
   Jeg vil mene én pakke er rigelige til dig, hvis du er korthåret.
   Det er meget forskelligt, hvor hurtigt ens hår vokser eller hvordan det er efter sådan en behandling.
   Mit hår er blevet meget nemmere at styre efter jeg glattede det på denne måde et par gange. Mit hår har aldrig rigtig været krøllet som sådan, bare stort og puffet, dog med noget fald i alle retninger.
   Kan dog godt forestille mig det er mere besværligt med kort hår, da det jo bliver klippet oftere.
   Jeg ville dog give det et forsøg og for dit vedkommende nok prøve at rede det i en masse retninger mens det tørrer. altså både helt fra nakken og frem og modsat og fra den ene side til den anden. Eller selvfølgelig hvis du har eller gerne vil have en skilning, så red det i den facon.

   Håber du får glæde af det ellers er du velkommen til at spørge igen.
   Jeg vil så også lige sige at jeg synes krøller til fyre er ganske charmerende! 🙂

  • Misha
  • 20. februar 2013
  Svar

  Hej Linda 🙂 Har du erfaring KUN med at udglatte pandehår? Har selv rigtig langt hår med en masse fald, og skal HVER morgen føntørre og glatte mit pandehår så det ikke krøller. Og den parmanentvæske du bruger, er den af skumform eller hvordan? Og skal man bruge kam til at redde det i 30 minutter? Tænker bare om man kunne bruge en føntørre eller glattejern til at gøre det?

   • Linda Eg
   • 20. februar 2013

   Hej Misha.
   Jeg har ikke selv erfaring med kun pandehår, men jeg vil da tro det må være samme princip og at det vil virke på samme måde.
   Permanentvæsken med sum er ikke så kraftig som den, der bare er væske, men den er så også mere mild mod håret. Har selv prøvet den med skum også, men den virkede ikke så godt som den anden.
   Jeg ville sætte resten af håret op i en knold og rede pandehåret frem, som du plejer at gøre inden du glatter det. Komme væsken i og rede den igennem lige som den almindelige fremgangs måde jeg beskrev. Jeg ville ikke turde at glatte det med glattejern eller bruge føn, da det er noget hidsigt væske, som måske kan ødelægge belægningen på glattejernet og så ved jeg ikke om væsken kan tåle varmen heller.

   Håber det gav lidt hjælp ellers er du velkommen til at skrive igen 🙂

  • Jannie
  • 3. januar 2013
  Svar

  Hej Linda.
  Har lige et spørgsmål. Jeg købte den permanent du skriver om og synes jeg gjorde alt efter din guide. Men da jeg havde fikseringsvæsken i, blev mit hår aldrig tørt og stift… Det var bare vådt, ligesom med permanentvæsken. Hvad kan jeg have gjort galt? Så resultatet er jo heller ikke blevet super. Men bedre end før. 🙂
  Håber på et råd og så må jeg prøve igen. 🙂
  Mvh Jannie

   • Linda Eg
   • 4. januar 2013

   Hej Jannie.
   Det lyder da rigtig træls. Jeg har desværre ikke selv oplevet det, så måske du bare ikke har ventet længe nok? Husker ikke præcis hvor længe jeg ventede, men mindes det var forholdvis lang tid, hvor jeg så holde øje med det engang imellem, så jeg ikke kom til at tage det bag ørerne og så ville få bølger der. Hvis dit hår ikke har nået at tage skade af det endnu, kan du prøve igen og så se nogle film eller andet, mens du venter 🙂

   Håber du har bedre held næste gang 🙂

  • koko
  • 4. december 2012
  Svar

  Hej, har du et før/efter billede?
  vh

   • Linda Eg
   • 4. december 2012

   Hejsa.
   Nej – desværre, det er 2 år siden jeg skrev indlægget og der tænkte jeg slet ikke på det.

  • Stina
  • 27. november 2012
  Svar

  Hej Linda
  Jeg har endda for mange år siden, fået min mor til at permanente krøller i mit hår, for at kunne “styre” krøllerne, så de krøllede i den rigtige retning, og ikke krusede så meget. Så permanent væske var ikke uvant for mig. Synes godt nok at det lugtede meget stærkt, imens det stod på. Der var også meget vædske i den flaske fra Schwarfkopf, så tror endda at jeg kunne have nøjedes med ½ flaske. men købte faktisk 2 pakker, for at være på den sikre side. har skulderlangt hår.
  Tak for dit gode råd, ved du hvor længe det holder, og vil det så være det ny udgroede hår, som krøller, eller forsvinder effekten simpelthen efter 2-3 mdr??
  mvh. Stina

   • Linda Eg
   • 27. november 2012

   Hej igen.
   Det er meget forskelligt hvordan/hvor længe det holder, men når du har fået permanente krøller før, så holder det ca. samme tids periode som det, da det jo er sådanne væske. Ved mig holdt det rigtig længe og ved nogle andre holder det i de 2-3 måneder, så det er meget forskelligt.

   Selv tak, og det var så lidt. 🙂

  • Stina
  • 27. november 2012
  Svar

  Hej Linda
  Så turde jeg endelig prøve permanenten, og det har virket over alt forventning. Det var hårdt at rede håret i ca. 30-40 min. men resultatet var værd at få ondt i armen for:-)
  Forstår ikke at jeg ikke har gjort det for mange år siden. min mor er frisør, og har sagt til mig mange gange, at hun har prøvet det på mange kunder i frisørsalonen, men at det ikke var så godt, så derfor turde jeg ikke, men alligevel kastede jeg mig ud i det i går, og resultatet blev glat hår!!! dog er det lidt kruset i spidserne, men det kan glattes med glattejern, og det var jo kruset i forvejen, når det var krøllet, og mine krøller var blevet så ustyrlige, efter at jeg er begyndt at få lidt grå hår. selvom jeg farver det grå væk. men er yderst tilfreds med resultatet, så tak for dine anvisninger, og for at du fik mig til at tvivle på min mor, efter at have drøftet det med hende i ca. 30 år.

   • Linda Eg
   • 27. november 2012

   Hej Stina.
   Hvor er det skønt, at høre at du er glad for resultatet, når du nu har overvejet SÅ længe. Din mor har selvfølgelig ret i at det ikke er hverken godt eller sundt, men det er almindelig permanet jo heller ikke. Så det er jo op til en selv om man vil tage chancen. Er rigtig glad for det lykkedes for dig og du har helt ret i at spidserne kan tage skade, da det jo er dem det går mest ud over, da de som regel er lidt slidte i forvejen.

   God fornøjelse med dit ‘nye’ hår!

  • Anne
  • 28. september 2012
  Svar

  hej Linda

  jeg har prøvet det og det hjalp meget, men mit hår blev ikke helt glat kan jeg prøve det igen?

   • Linda Eg
   • 28. september 2012

   Hej Anne.
   Godt, at høre, at det hjalp.
   Hvis du lige har gjort det, så tror jeg du skal give det en chance for at virke rigtigt. Og ellers vil jeg først anbefale dig, at gentage efter 2 måneder, alt efter hvor slidt dit eget hår er. Men du ved, samme tid, som man skal vente imellem farvninger 🙂

  • Anne
  • 27. september 2012
  Svar

  Hej Linda.

  Tak for tippet 🙂 Er produktet pakket sådan, at man kan benytte kun en del af produktet og gemme resten til senere? Jeg ønsker egentlig kun at glatte mit pandehår (glattejern er ikke godt nok, da det bliver kruset og krøllet på ingen tid, hvis vejret er den mindste smule fugtigt), og dertil skal jeg nok næppe bruge en hel pakke.

  Mvh. Anne

   • Linda Eg
   • 27. september 2012

   Hej Anne,
   så vidt jeg husker, er det i bøtter med skruelåg og vil derfor kunne deles uden problemer, men spørg evt i butikken, hvor du vil købe det 🙂

  • Sab
  • 17. september 2012
  Svar

  Yaaay, så fik jeg prøvet det! Puh har godt nok fået hovedpine af, at rede så meget i håret! :/ . Ja, håret blev ikke heelt glat, som forventet :s . Altså, bagerst er det blevet, dog ikke foran, det forstår jeg ikke :s .. Og jeg red hele vejen. Men alt i alt, er jeg nu tilfreds! 🙂 Glæder mig til, at se hvor længe det nu holder 🙂 .

  Men Linda, ved du hvad man kan putte i håret så det ikke er helt så tørt/stift?
  Mange hilsner herfra! 🙂

   • Linda Eg
   • 18. september 2012

   Hej igen!
   Dejligt, at du er tilfreds, selvom det ikke blev helt som forventet! 🙂

   Jeg selv bruger noget fed håndcreme til mit hår, ganske lidt(!), da det ellers ser fedtet ud. Men du ved, når man har puttet en smule for meget creme på hænderne… så putter jeg resten i håret og det bliverdet dejlig blødt af… kan anbefale nivea creme, da den er god fed. Men pas på med ikke at putte for meget i. Gnid en lille smule ud i hænderne og fordel det så i længderne, ikke ved hovedbunden 🙂

  • Ann
  • 17. september 2012
  Svar

  Dejligt, så kan man gør det selv! =)

  Jeg kom til at tænke på, skal man rede skummet ud? Altså du skriver, at man skal rede håret i trækketiden, skal man så rede skummet (som kommer ud af tuben) ud? Eller hvordan =s

   • Linda Eg
   • 17. september 2012

   Hej Ann,
   ja, det kan man nemlig godt 😉
   Jeg mener det på den måde, at hvis der kommer til at sidde noget skum tilbage på fx kammen, så skal det redes i igen, så det hele tiden er i håret, det er jo skummet, der har virkningen 🙂

  • Sab
  • 17. september 2012
  Svar

  Genial tip! 🙂 . TAK skal du have, jeg skal prøve det i aften – uh glæder mig! 🙂
  – Men, hvordan kom du på idéen? 🙂

   • Linda Eg
   • 17. september 2012

   Tak, det synes jeg også selv 😉
   Det var egentlig fordi min veninde havde fået det lavet ved en frisør,
   så tænkte jeg, at jeg ville prøve det selv 🙂

  • Sarah
  • 3. september 2012
  Svar

  Så nu tror jeg at jeg tager springet, og begiver mig ud i dette… jeg er nemlig træt af altid at skulle rette op på mit hår, hvis jeg har dyrket motion, eller luftfugtigheden er for høj. Måske vil jeg prøve dette på en lille tot hår først, og så se hvordan mit hår vil reagere, ja det gør jeg! Og tusind tak for dette fantastisk gode tip, det er billigt og nemt. Og ja det skader håret, men det gør et glattejern i den grad også. Så tak! God dag til dig!

   • Linda Eg
   • 7. september 2012

   Håber det virkede på din prøvetot, Sarah!
   Jeg har haft en del glæde af det, selvom det jo ikke er uskadeligt, så er det jo op til en om man vil risikere det 😉

  • Nadja
  • 3. september 2012
  Svar

  Jeg kan stærk anbefalde Brazilian Blowout……. Der er allerede nogle frisør i DK som bruge det og man kan også købe det online hvis man vil give 2500 kr. Men det virker og det skade ikke håret som alt andet der findes til permanent.

   • Linda Eg
   • 7. september 2012

   Mange tak, for info, Nadja!
   Det lyder godt, at det er kommet til DK, synes også det er lidt tarvelig, det ikke er kommet før 😉

  • Anonym
  • 2. september 2012
  Svar

  Hej Linda. Jeg faldt lige over dit opslag her på siden, og jeg må sige, jeg virkelig overvejer om jeg skal permenet glatte det. Jeg er i dag første års på Handelses Gymnasiet og jeg har siden 4. klasse været besat af, at mit hår var glat. MEN jeg har et forholdvis stort hår med masser af krøller og underlige fald, og du kan tro jeg er træt af det. Det er ret slidt af både farvninger og min besættelse af at skulle glatte det. Udover det, så synes jeg ikke, at mit hår holder ret længe når jeg glatter det. Er der den mindste fugt i luften, er mit hår kæmpestort, og det øger ikke ligefrem selvtilliden. Jeg har ca. fem kilometer til gymnasiet hver vej, så mit hår ligner altid et stort rod når jeg når frem. Nu er jeg kommet frem til, at jeg simpelthen ikke holder det ud længere. Jeg vil have glat hår og jeg har ikke noget imod at fortsætte med glattejernet efter det er blevet permenet glatte. Jeg er godt klar over, at du ikke vil kunne svare på, hvordan mit hår vil reagere, MEN jeg har brug for at vide, om det er værd at ødelægge sit hår endnu mere for? hvordan reagerede dit hår HELT præcist? jeg håber du kan give mig nogle svar… tak på forhånd! 🙂

   • Linda Eg
   • 3. september 2012

   Hejsa.
   Du har helt ret i, at jeg ikke vil kunne sige, hvordan dit hår vil reagere. Men mit reagerede sådan: Den første uge, var det puffet og lidt underligt elastisk og bagefter var det forholdsvis glat… og nu idag, en del år efter, er mit hår stadig meget mere glat end det var. Så for MIG var det helt sikkert det værd, fordi mit hår er blevetmeget nemmere.

   Men måske du skal spørge en frisør til råds og få vurderet dit hår om det vil kunne klare det… ellers skal du tage springet og være forberedt på, at skulle have klippet noget af det af… 🙂

   Du er velkommen til, at spørge igen, hvis der er andet jeg kan svare på! 🙂

  • Sara
  • 1. september 2012
  Svar

  Hej. Jeg har lige et spørgsmål til dig. Jeg er af afrikansk, græsk og dansk afstamning, så mit hår er lettere krøllet, dog er det ikke afro….. tror du at denne metode vil virke på mit hår? Mit hår går mig desuden til et par centimeter uden kravebenene, så hvor mange pakker tror du jeg skal begive mig ud i at bruge af dette produkt?

   • Linda Eg
   • 3. september 2012

   Hej Sara!
   Jeg plejer at sige, at hvis du skal bruge 2 pakker til, at farve dit hår, skal du også bruge to pakker af dette 🙂
   Og jeg tror det vil virke i dit hår også 🙂 Husk en god kur!

  • Nadja
  • 21. august 2012
  Svar

  Piger, lad være med at gør dette hjemme. Hvis I virkelg ønsker permanent glatte hår så gå til frisøren!!!!! Når I først selv har ødelagt jeres hår så er der intet i kan gøre ud over at klippe det af!!!!!! Heller give 1000 en gang men får det lavet ordentlig. Hos frisøren bliver væsket tilpasset til jeres hårtype og behov i forhold til den billig udgave fra matas.

   • Linda Eg
   • 21. august 2012

   Nadja, tak for dit input/din mening/holdning! 🙂
   Jeg har selv fået ødelagt mit hår af en permanent hos en frisør, så det kommer jo meget an på hvordan en frisør er eller gør. Jeg har været glad for denne billige løsning, da det virkede godt for mig. Håret bliver jo skadet af væsken om man gør det hjemme eller får det gjort hos en frisør. Man skal i hvert fald høre frisøren hvor mange gange hun/han har gjort det før og med hvilke resultat før man giver 1000 for det, det ville jeg i hvert fald aldrig give. 🙂

   Men tak igen, jeg tvinger jo igen til, at gøre noget, men deler blot mine (gode) erfaringer. 😉

  • Louise Larsen
  • 9. august 2012
  Svar

  Hej
  Jeg har rigtig mange krøller over hele håret,. OG jeg elsker mine krøller, det er bare sådan, når mit hår ik er langt langt,er det ik flot og ha krøller hår synes jeg. Mit hår går kun til skulderen når det glattert ud, og kunne virkelig godt tænke mig at prøve at få det glattet ud..

  Det jeg ik forstår med dit råd det er det er til krøller, hvordan undgår man at få krølleren ? skal man bare blive ved med at rade i hået hele tiden! håber på et hurtigt svar!

  Louise Larsen

   • Linda Eg
   • 9. august 2012

   Hej Louise!
   Tak for dit spørgsmål. Ja, væsken er lavet til, at lave krøller, MEN da det det egentlig gør, er at forme dit hår som det sidder, når du putter væskerne i, så er det som du selv skriver: Bare at rede det glat indtil den første væske er tør og så skylle ud og ny væske i og rede forsigtigt igen til det er tørt 🙂

  • Bubi
  • 14. juli 2012
  Svar

  Hej.
  Det fordi jeg har tænkt på at lave permanent før, jeg var så sikker.
  Men nu hvor jeg har læst det skader så bliver jeg lidt skræmt.
  Jeg har små krøller og rigtigt tykt hår.
  Mit hår er lidt tørt da jeg glatter det hele tiden, men har tænkt på at lave permanent glat hår.
  Så har nogen spørgsmåle:
  Ville det blive helt glat?
  Skader det virkelig meget at det ligner ”Hø” agtigt.?
  Og skal jeg bruge 2 pakker? Har skulderlangt hår når det krøllet, men når jeg glatter det, er det langt.
  MH. Bubi 🙂

   • Linda Eg
   • 14. juli 2012

   Hej Bubi.
   Det er meget svært for mig at råde dig, men du kan evt forhøre dig hos en frisør og spørge om de ville mene dit hår ville kunne tåle at blive permanent glattet.
   Det er igen også svært for mig, at sige om dit hår vil blive helt glat af det. Vil mene en frisør vil kunne svare på de spørgsmål ved at se på dit hår, så det er nok mit råd til dig… Og ja, jeg vil mene du skal bruge 2 pakker, da dit hår virker til at have meget fylde.

   Håber du finder ud af det 🙂

  • Zuna
  • 17. juni 2012
  Svar

  Hmmm Okay, Måske skulle jeg havde haft det i håret i lang tid!
  Men hvornår vil du så anbefale jeg gjorde det igen ??

   • Linda Eg
   • 17. juni 2012

   At det du har gjort nu, er jo det samme som at få det permanentet, så jeg vil mene dit hår har taget skade allerede, så måske det er klogest at vente 2-3 måneder og prøve igen 🙂 Ellers prøv at hør en frisør ad, for hvis du har typisk asiatisk hår er det muligt det ikke tager så godt imod 🙂

  • Zuna
  • 17. juni 2012
  Svar

  Hej Linda, Jeg har nu idag prøvede at gør det som du har sagt, jeg var meget glad i de første 5 minutter efter behandlingen men så begyndte mit hår at rulle op igen,
  Er det fordi jeg gjorde noget forkert, mit hår er ikke ødelagt(Pyha) men jeg har hellere ikke fået det glat, Skulle jeg holde det væske i håret længere tid end de 30 og 15 minutter fordi jeg har asiatisk hår??? Eller skulle jeg ladet det tørre??? for jeg havde det første i håret i 30 minutter, og fikserings væske havde jeg i i 15 minutter!
  Jeg håber du kan hjælpe, eller hvis ikke jeg kan gøre noget andet, kan du så måske fortælle hvor meget det vil koste at få det lavet hos frisøren??? mit hår er skulderlangt, og gerne et i københavns Området!
  Tusind Tak
  Zuna

   • Linda Eg
   • 17. juni 2012

   Hej Zuna!
   Jeg er da ked af at høre det ikke gik som det skulle.
   Det jeg gjorde var at fordele permanentvæsken i håret og så blive ved med at rede det glat indtil det er helt tørt (og underligt stift) og så skulle det ud og så komme fikseringen i og gøre det samme igen (det er meget svært at rede i det med fikseringen, fordi håret nu er elastisk, så brug en kam eller børste med bredde tænder) og så lade det tørre igen… skyld grundigt ud og Slut af med en masse kur, som du lader sidde længe, så det når at suge helt ind.
   Håber du har mod på at prøve igen?
   Kan desværre ikke sige dig en frisør pris på det, men vil gætte på det nok er i samme prisklasse, som at få lavet krøller 🙂

   Håber det var svar nok ellers skriver du bare igen 🙂

  • Alexandra
  • 19. maj 2012
  Svar

  enormt godt tip!
  Forstår egentlig heller ikke hvorfor jeg ikke selv har tænkt på det…

  Et andet tip til alle de nervøse, dem der har deres hår meget kært og dem med en stor pengepung..
  Der findes en metode hvor man putter noget kreatinvæske i håret og glatter hver tot 5 gange med glattejern.. (behandling hos frisøren)
  De har lavet en test af det i Woman (maj 2012), hvor de roser det til skyerne.. Det skulle efter sigende efterlade et smuk og sundt hår – MEN, også være meget dyrt.. (1200kr og op efter)..

  (:

   • Linda Eg
   • 20. maj 2012

   Tak for det, Alexandra! 🙂
   Og det lyder da som en genial løsning, det med kreatinvæsken! Synes også de har været meget længe om, at ‘opfinde’ noget, der ikke skader håret! Men er en rigtig permanenet (med krøller) ikke også oppe i den prisklasse (1200+) nu? Hvis det er noget, der holder til håret er groet ud, så er 1200 da godt givet ud, synes jeg. Men hvis det derimod kun holder 2 måneder, så er det lidt øv. 🙂

   Mange tak for dit tip, der er sikkert nogen, der vil benytte sig af det! 🙂

  • Catrine
  • 14. maj 2012
  Svar

  Mange tak – jeg prøver at gøre det i aften! Er det en god idé at glatte håret før man går i gang? Eller er det lige meget?

  Og jeg har en god hår kur parat 🙂
  Glæder mig til at se resultatet, da jeg hader mig grimme krøllede hår!

   • Linda Eg
   • 14. maj 2012

   Jeg ville nok ikke bruge tid på at glatte det inden, men mit hår er også meget glat, når det er vådt. Så det kommer nok an på hvordan dit hår er når du hælder væsken i det 🙂 Vil ikke tro det er noget, der har en effekt 🙂

   Held og lykke med det.

  • Catrine
  • 12. maj 2012
  Svar

  Jeg står og skal til at kaste mig ud i dit projekt 🙂 men er i tvivl om hvad du mener med “indtil dit hår igen er redt i skilning”?

   • Linda Eg
   • 12. maj 2012

   Det lyder spændende 🙂
   Jeg mener bare, at da jeg gjorde det, for ikke at få nogle bølger i det, redte håret til siderne i en midterskilning. Hvis du reder det bagover vil det jo få en facon som dit hoved. 🙂
   Held og lykke med det, jeg håber du har en god kur parat!? 🙂

  • Silas Kristensen
  • 5. maj 2012
  Svar

  Hej Linda! Du er min livredder! Jeg er en dreng (du hørte rigtigt, jeg er en dreng..) på 16 år, og har de DUMMESTE krøller. Jeg undersøgte mange forskellige hjemmesider om permanent fladning, til jeg så lige så dit indslag her, og tænkte, at hvis det virkede på dig, ville jeg da også selv forsøge. Jeg har brugt dit tip 2 gange nu over lang tid, og vil helt sikkert bruge det i år at komme. Det virker perfekt, og takker dig af hele mit hjerte! 🙂

   • Linda Eg
   • 5. maj 2012

   Hejsa Silas!
   Hvor er det fedt, at høre! Jeg lavede netop indlægget, for at hjælpe andre, der havde det på samme måde, som mig. Selvfølgelig reagerer hår på forskellige måder, men tænkte det da måtte kunne hjælpe nogle! 🙂
   Er glad for din positive respons, mange tak 🙂

  • Isabella
  • 4. maj 2012
  Svar

  Hej 🙂 jeg har meget tykt hår og nærmest proptrækkerkrøller, som jeg glatter hver dag. Tror du, at det vil virke på mig?
  Og hvor længe vil det holde? Hvor længe holdt dit? 🙂

   • Linda Eg
   • 4. maj 2012

   Hej Isabella.
   Jeg vil mene det sagtens kan virke i dit hår, måske du skal bruge 2 pakker, hvis dit hår også er langt(?). I mit hår holdt det længe, men vil sige nok mindst 2 måneder. De første par dage efter, skal du nok alligevel glatte det, så håret lige falder til. Håber det var svar nok ellers skriver du bare igen. 🙂

  • Frederikke
  • 22. april 2012
  Svar

  hvor meget skader produktet håret?

   • Linda Eg
   • 22. april 2012

   Vil mene det skader det samme som en permanent (krøller) da det jo er det samme væske man bruger.

  • panda
  • 17. april 2012
  Svar

  Altså som linda siger så skader alt næsten håret selv frisørene vil ikke forslå glat permanent fordi det ikke rigtig holder som krøl jeg har selv været i praktik hos en super frisør men det bedste du kan gøre er masser af hår kur der passer dig bedst der er forskellige reaktioner på hårkur i ens hår på alle så du skal bare prøve dig frem med hårkurene og hvis du nu permanenter dit hår så husk og bliv klippet bagefter og ikke få skåret sit hår det gør det tørt og fortæl endelig frisøren at du har lige permanentet det så de kan være forsigtig med hvad af kemiske ting se putter i håret og så masser af hårkur og så joico oil er en rigtig god idé og købe dit går skal have meget fugt men i de fleste butikker kan man også købe straight hair shampoo og balsam fra laike en svensk producent det ville være mit bedste råd og om du får det lavet hos frisøren eller selv det er lige meget for det er lige skadeligt for håret uanset hvad men det der er fordelen hos frisøren er så er man på den sikre side men det koster også mellem 500 til 950 kr afhængig af frisør priser forskellige steder og hvis du selv gør det koster det max 150 kr så 🙂

   • Linda Eg
   • 17. april 2012

   Mange tak for dit råd 🙂
   Jeg har heller ikke hørt gode ting om, at få håret skåret… i hvert fald ikke når man har krøl eller fald i håret 🙂 Mit bliver bare puffet og ser underligt ud 🙂

  • Liv
  • 15. april 2012
  Svar

  Tak for svaret 😀
  Hvilken hårkur ville du rådgive?

   • Linda Eg
   • 15. april 2012

   Tja, dem, der nok er bedst er dem fra frisørerne, men jeg bruger bare nogle forskellige selv… Matas har nogle gode 🙂

  • Liv
  • 15. april 2012
  Svar

  hej 😀

  Jeg ved ikke helt om jeg tør permanent gøre mit hår.
  Så jeg ville høre om der er noget man kan gøre for ikke at ødelægge ens hår??

   • Linda Eg
   • 15. april 2012

   Hej Liv 😉
   Hvis du ikke tør, så skal du jo ikke gøre det.
   Og nej, jeg mener ikke, der er nogle muligheder for at få glat hår uden at skade det… det skader jo også med glattejern, så jeg har desværre ingen gode råd 🙂

  • anonym
  • 11. april 2012
  Svar

  Hej! skriver lige igen, det var mig der skrev for noget tid siden, at jeg lige havde forsøgt mig med dette…
  ville bare sige at der gik 2 uger så det holdt ikke ret længe og mit hår er som før da det havde bølger…
  DOG er det blevet virkelig kruset og meget ødelagt i spidserne og har fået klippet det men spidserne flænser lige så hurtigt op igen.
  er virkelig ked af jeg forsøgte mig med dette og ikke bare brugte tiden det tager med beskyttelse og et godt glattejern.
  Jeg ville ikke have gjort det hvis jeg havde vidst det ville blive sådan, så ville fraråde at gøre det selv, måske tage til frisør og få det gjort der, men ja det har ihvertfald ødelagt mit hår rigtig meget, håber det går bedre for jer andre! 🙁

   • Linda Eg
   • 11. april 2012

   Hej igen, det er jeg da ked af at høre!
   Der må være meget forskel på hvordan håret reagere så, men det er jo det samme med en almindelig permanent (der giver krøller), ved nogle holder det slet ikke, ved andre bliver det perfekt og nogle får bare en høstak på hovedet. Jeg fik lavet krøller permanent, men det blev til før omtalte høstak og jeg glattede det herefter på denne måde og så var mit hår normalt igen, selvfølgelig lidt mere tørt, men det er jo hvad jeg forventede, da det ikke kunne blive værre end høstakken. 🙂
   Håber dit hår gror hurtigt ud igen!

  • panda
  • 10. april 2012
  Svar

  hej jeg fandt lige det her for jeg har fået mit hår permanentet for ja 6 måneder siden og ja jeg savner sku egenligt mit glatte hår så det du lige har skrevet vil jeg nu prøve her i næste måned er så træt at mit hår nu for jeg har halvt krøl og halv glat :s så jeg ligner en ja puddel forneden så eventuelt skal jeg også til frisør næste måned pga konfirmation så hvis jeg får ødelagt spidser så kommer der bare en klipning oven i 😉 men jeg skal nok lige skrive igen når jeg har prøvet 🙂

   • Linda Eg
   • 11. april 2012

   Ens hår bliver også bare så voldsomt kruset, når man får det permanentet, så tror da helt sikkert det her kan hjælpe dig! Husk at afslutte med en masse hårkur! 🙂
   Held og lykke!

  • Maja Nielsen
  • 16. marts 2012
  Svar

  Hej igen!
  så har jeg taget den store tur med hele håret! 😀 det er stadig ved at tørre, men jeg kan allerede nu se en forskel, til det MEGET positive!! det ser lidt slidt og tørt nu med INGEN skade sket ved mine spidser! mon ikke en ordenlig omgang hårkur de næste mange bade kan tage det! 😀 ej jeg vil bare sige tak for det fantastiske opslag, jeg er rigtig glad for at jeg “endelig” turde at tage springet! 😀
  – tak endnu engang!
  Hilsen Maja..

   • Linda Eg
   • 16. marts 2012

   Det lyder godt, at du synes det virker 🙂 Men ja, masser af kur i… 🙂 Og hvis du vil glatte det, så er det i hvert fald også meget nemmere nu 🙂 Og ja, det bliver lidt stift og underligt elastisk… men det går væk igen 😉

  • Maja Nielsen
  • 16. marts 2012
  Svar

  jeg er igang nu med en tot så må vi se hvordan det bliver 🙂

   • Linda Eg
   • 16. marts 2012

   Spændende 🙂 Held og lykke 🙂

  • Maja Nielsen
  • 15. marts 2012
  Svar

  super. tak for så hurtig svar.
  altså mit hår er en mellem ting mellem krus og krøl, tror du det vil virke på mig? 🙂
  Hilsen maja

   • Linda Eg
   • 15. marts 2012

   Ja, det tror jeg det vil, det er meget effektivt i hvert fald! 🙂 Du kan evt starte med nogle mindre totter i nakken og se hvordan det reagere. Det kræver bare at bliver ved med at rede det glat/fladt indtil trække tiden er gået og det samme med fikseringen… 🙂 Håber du får glæde af det! 🙂

  • Maja Nielsen
  • 15. marts 2012
  Svar

  Hej har lige et spørgsmål.
  -hvis man normalt bruger en hår favningspakke og det er nok, er en pakke af det permenent så nok?
  Hilsen Maja 😀

   • Linda Eg
   • 15. marts 2012

   Umiddelbart så ja, det vil jeg da bestemt mene 🙂 Husk at have en hårkur klar også 🙂

  • anonym
  • 13. marts 2012
  Svar

  Jeg har lige forsøgt mig med dette, da jeg havde meget tykt og bølget hår og jeg var virkelig træt af at det bøjede og buede i alle retninger og samtidig var så tykt. Jeg købte 2 pakker magen til og der var rigeligt i til hele håret.
  Jeg glattede også håret før jeg puttede det i, så jeg var sikker på det var helt lige..

  Da jeg vaskede det ud var mit hår meget tørt og gav det en masse kur.
  Nu har jeg tørret det og kan sige at det er virkelig ødelagt i spidserne det ligner puddelhunde hår.
  Jeg ville ikke gøre det her hvis jeg havde rigtig mange etager, det ville ikke kunne redes, er dog ok tilfreds med det, det er helt glat, men det kommer nok til at tage nogle uger før det er pænt igen.
  🙂

   • Linda Eg
   • 13. marts 2012

   Hejsa, tak for dit input! 🙂
   Håber da du kan få spidserne fine igen(?). Vil nok heller ikke anbefale det, hvis man bare er en lille smule træt af sit krøllede hår… Man skal virkelig bruge det som en af de sidste ting man prøver. Men jeg har ikke selv så voldsomt tykt hår, når det er glattet, så der er jo også en masse forskelle fra person til person 🙂 Jeg har selv været utrolig glad for denne metode, så derfor jeg skrev om det i sin tid. Jeg har dog altid mit hår tyndet godt ud, så det ikke er for kraftigt, måske det kan gøre forskellen? 🙂

  • Tine
  • 20. februar 2012
  Svar

  Hej Linda 🙂 super god idé! Hvor meget skade har dit hår taget og hvor sundt var det i forvejen? Er nemlig bange for at få ødelagt mit hår, da det før har været ødelagt pga. afblegning.

   • Linda Eg
   • 20. februar 2012

   Hej Tine, det kommer selvfølgelig an på ens hår – det er sandt 🙂
   Mit hår var både farvet og permanentet (havde fået lavet krøller) inden, så det var ikke særlig sundt. Men der er jo stadig forskel, fint hår, tykt hår… men alternativt kan du jo prøve med en tot og se hvordan den reagerer 🙂 Jeg var i hvert fald meget glad for det dengang 🙂

  • Sara
  • 16. oktober 2011
  Svar

  Og hvor lang tid holder det? 🙂

   • Linda Eg
   • 16. oktober 2011

   Det er lidt forskelligt, hvor lang tid det holder… Vil sige i gennemsnit 2 måneder, det plejer at passe med nogenlunde den samme tid, som en hårfarve. Nogle er heldige, at det holder rigtig længe og andre (oftest dem med meget sundt hår) oplever, at det ikke holder så længe. Husk altid at have en god hårkur parat, da de ikke er sundt for håret.

   Håber du kan bruge det ellers skriver du bare igen.

  • Sara
  • 16. oktober 2011
  Svar

  Hej Linda,
  Jeg prøvede at slå det på billedet op, men der står at det er til krøller?
  Jeg vil helst ikke ende med flere krøller end jeg ikke kan udføre det rigtigt. 🙂

   • Linda Eg
   • 16. oktober 2011

   Hej Sara!
   Det ER et produkt, der egentlig er beregnet til, at lave krøller med. Derfor kan det også glatte ens krøller ud, da det er meget kraftige kemikalier, som dem frisørerne bruger. Så det er helt rigtigt, at det er til krøller, hvis du har søgt på det navn, jeg har skrevet! 😉

  • Bente
  • 28. september 2011
  Svar

  Hej Linda
  Tak for det gode råd, som jeg har fulgt til punkt og prikke.
  Det virkede sørme! Nu har jeg fint glat hår ….købte den permanent du har vist.
  Tænker bare – hvorfor har jeg ikke tænkt på det før?
  Nå men det var en hilsen fra en 60+ – som heller ikke er vild med kruskrøller!
  Mange hilsener til Fynsland fra Djævleøen (faktisk en tidl. fynbo)
  Bente

   • Linda Eg
   • 29. september 2011

   Hvor er det dejligt med positiv feedback! 🙂
   Og hvor er jeg glad for, at jeg kunne hjælpe, synes selv det er meget simpelt, især, når man har gjort det et par gange. Og selvfølgelig er det ikke sundt for håret, men det er der jo så meget, der ikke er 😉

   Tak for din hilsen!

  • Marie
  • 8. august 2011
  Svar

  Hej Linda

  Ville spørge om hvor man kan købe den permanent crem, du har brugt?

  Hilsen Marie

   • Linda Eg
   • 8. august 2011

   Jeg har bare købt den i Matas, men har prøvet en del forskellige og de virker stort set ens.
   Men pas på med at vælge en, der er alt for kraftig! Det skader jo også håret ligesom det gør når man laver krøller… 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *