Pax og flytningen

in
2 comments

Selvom Pax ikke er nem at hyle ud af den, så var jeg stadig en smule nervøs for hvordan han ville tage flytningen. Men det var intet problem – overhovedet. Han løb ud af kassen og op i et vindue og op i et andet vindue… rundt over det hele med halen lige op i vejret. Han fandt hurtigt sin kattebakke og fik tisset en tår og så videre igen. Hemsen og trappen derop havde han stadig ikke fået øje på, det var først senere på dagen han begyndte at klamre sig til trinene for at hive sig op, det fandt han dog hurtigt ud af tog for lang tid, så han begyndte at hoppe i stedet. Alt var sådan set gået fint og som jeg havde ønsket. En glad og nysgerrig kat, der både går på bakken og spiser og drikker og snakker og skal nusses, helt som han plejer.

Dog fik han en af sine hjerneblødninger i løbet af natten og skulle tonse rundt på trappen og den smalle kant foroven. Det kunne motorikken og tyngdekraften ikke holde til, så han faldt ned. Shit et chok at vågne op til. Jeg fór op af sengen og ned ad trappen for at finde ham og tjekke alle lemmer og bløddele, tænder og øjne, men han så helt fin ud og virkede til at synes jeg var lidt belastende. Så da jeg slap ham igen løb han ud til sin madskål og spiste lidt mad som om intet var sket. Det er utrolig, man skulle tro de var lavet af gummi nogle gange.

Nu er næsten projekt en lille løbegård til ham, en catio om man vil. Det bliver rigtig dejligt for ham for han synes virkelig det er meget spændende at være ude. Nogle af jer tænker måske det er synd at have en kat som indekat, men jeg er 100% sikker på at Pax ikke var blevet særlig gammel, hvis han var udekat. Han vil simpelthen fange lastbiler og motorcykler og det er ikke den bedste hobby for en kat. Og hvis man er klar på at aktivere og hygge om sin kat inde, så er man også sikker på at den er glad og afbalanceret. SÅ løbegården skal jeg snart igang med, skal have købt en masse materialer ind og have fundet ud af hvilke ting han skal have derinde. Helt sikkert noget at snaske i og noget at ligge på, som er lidt højt. Det bliver rigtig godt!

Pax on the move! Var lige en tur ude i det flotte vejr med Pax i selen... Der var mange ting, der skulle undersøges og duftes til. Det er skønt med ...
Genbrugs kup! Synes jeg selv, i hvert fald... Her er de: Var også i Tiger, hvor jeg dog kun købte denne neglelak - skøn farve! Holder et par b...
Slappe-af-dag! Man må sige, at Pax forstår at slappe af...

2 comments on “Pax og flytningen”

  1. Svar

    Coalminer min kat er kun indekat bor på 2 sal☺️ Hende der avlede ham havde dem i haven nogle gange en slags løbe gård.

    1. Katte er så dejlige og fortjener alt det bedste i hele verden 😊 ligesom alle andre dyr!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *