I did this · Smykker

Nyt vedhæng i sølv

Jeg har lavet et par smykker til en veninde og sidst spurgte hun om det kunne lade sig gøre at hun tegnede et vedhæng, som jeg så lavede i sølv til hende. Jeg elsker udfordringer, så jeg sagde at hun da gerne måtte komme med en tegning, så kunne vi sammen få det ført ud i virkeligheden. Jeg modtog så billedet til venstre med en lang forklaring vedhæftet. Vi skrev lidt frem og tilbage og jeg tog tegningen med ned på skolen. Der er lidt ændringer både for holdbarhedens skyld og for at man ikke skal ødelægge sit tøj ved at have den hængende.

Jeg må sige det var en udfordring. For jeg er åbenbart perfektionistisk og havde enormt  svært ved ikke at lave det hele lige og ‘perfekt’, så det var bestemt rigtig sjovt, at prøve og jeg er ret godt tilfreds med det færdige resultat.

Hvad siger i?

Se mine andre smykker lige [her]
Katteøreringe i sølv Jeg har været i gang med at lave lidt om herinde på siden, synes det trængte til en lille update. Fandt også alle mine smykker frem, som jeg så fik ta...
Heksagon ring i sølv Som nævnt i et tidligere indlæg, er jeg ret fascineret af geometri og de mange sjove muligheder der er med de former. Her har jeg lavet en ring med ...
Snoet sølvring Jeg har set en del af disse snoede ringe og synes faktisk de er meget sjove. Så jeg prøvede kræfter med at lave en selv og man bliver hurtigt over...

4 thoughts on “Nyt vedhæng i sølv

  1. Den er blevet så flot, ligesom de andre ting du har lavet til mig…
    SÅ godt ramt med det uperfekte – er virkelig glad for den :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *