I did this · Smykker

Nyt vedhæng i sølv

Jeg har lavet et par smykker til en veninde og sidst spurgte hun om det kunne lade sig gøre at hun tegnede et vedhæng, som jeg så lavede i sølv til hende. Jeg elsker udfordringer, så jeg sagde at hun da gerne måtte komme med en tegning, så kunne vi sammen få det ført ud i virkeligheden. Jeg modtog så billedet til venstre med en lang forklaring vedhæftet. Vi skrev lidt frem og tilbage og jeg tog tegningen med ned på skolen. Der er lidt ændringer både for holdbarhedens skyld og for at man ikke skal ødelægge sit tøj ved at have den hængende.

Jeg må sige det var en udfordring. For jeg er åbenbart perfektionistisk og havde enormt  svært ved ikke at lave det hele lige og ‘perfekt’, så det var bestemt rigtig sjovt, at prøve og jeg er ret godt tilfreds med det færdige resultat.

Hvad siger i?

Se mine andre smykker lige [her]
Nyt bladvedhæng Jeg har lavet en del nye ting, som jeg endnu ikke har haft tid til at fotograferer og lægge ind på smykkesiden, men denne er én af dem og synes lige i...
Oxyderet sølvring med ‘by’ Ringen her er stadig under konstruktion. Jeg synes den ser for mat og kedelig ud, som den er nu. Så det ender nok med en ordentlig gang polering o...
Kan snart se lyset… Glæder mig SÅ meget til weekenden efter næste uge... hvis alt går efter planen er min etage stilladsfri og jeg har fået det rigtige vindue sat i. Og h...

4 thoughts on “Nyt vedhæng i sølv

  1. Den er blevet så flot, ligesom de andre ting du har lavet til mig…
    SÅ godt ramt med det uperfekte – er virkelig glad for den :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *