I did this · Smykker

Nyt vedhæng i sølv

Jeg har lavet et par smykker til en veninde og sidst spurgte hun om det kunne lade sig gøre at hun tegnede et vedhæng, som jeg så lavede i sølv til hende. Jeg elsker udfordringer, så jeg sagde at hun da gerne måtte komme med en tegning, så kunne vi sammen få det ført ud i virkeligheden. Jeg modtog så billedet til venstre med en lang forklaring vedhæftet. Vi skrev lidt frem og tilbage og jeg tog tegningen med ned på skolen. Der er lidt ændringer både for holdbarhedens skyld og for at man ikke skal ødelægge sit tøj ved at have den hængende.

Jeg må sige det var en udfordring. For jeg er åbenbart perfektionistisk og havde enormt  svært ved ikke at lave det hele lige og ‘perfekt’, så det var bestemt rigtig sjovt, at prøve og jeg er ret godt tilfreds med det færdige resultat.

Hvad siger i?

Se mine andre smykker lige [her]
Smykker her og smykker der… ... og smykker alle vegne! Jeg elsker at lave smykker og kan aldrig rigtig vente til onsdag, hvor jeg får lov at udfolde alle mine idéer. Lige nu er...
Ny halskæde i sølv med onyx Så fik jeg også lavet mig et lille vedhæng med en rund og uboret onyx perle.
Fantastiske wallstickers i eget design Se lige hvad jeg fik mulighed for at lave! Er det ikke fedt? Der var lidt små kinks undervejs, da det var første gang jeg skulle lave noget...

4 thoughts on “Nyt vedhæng i sølv

  1. Den er blevet så flot, ligesom de andre ting du har lavet til mig…
    SÅ godt ramt med det uperfekte – er virkelig glad for den :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *