I did this · Smykker

Nyt vedhæng i sølv

Jeg har lavet et par smykker til en veninde og sidst spurgte hun om det kunne lade sig gøre at hun tegnede et vedhæng, som jeg så lavede i sølv til hende. Jeg elsker udfordringer, så jeg sagde at hun da gerne måtte komme med en tegning, så kunne vi sammen få det ført ud i virkeligheden. Jeg modtog så billedet til venstre med en lang forklaring vedhæftet. Vi skrev lidt frem og tilbage og jeg tog tegningen med ned på skolen. Der er lidt ændringer både for holdbarhedens skyld og for at man ikke skal ødelægge sit tøj ved at have den hængende.

Jeg må sige det var en udfordring. For jeg er åbenbart perfektionistisk og havde enormt  svært ved ikke at lave det hele lige og ‘perfekt’, så det var bestemt rigtig sjovt, at prøve og jeg er ret godt tilfreds med det færdige resultat.

Hvad siger i?

Se mine andre smykker lige [her]
Fantastiske wallstickers i eget design Se lige hvad jeg fik mulighed for at lave! Er det ikke fedt? Der var lidt små kinks undervejs, da det var første gang jeg skulle lave noget...
Geometrisk ring i sølv Det er vidst ingen nyhed at jeg er fascineret af de geometriske former. Ikke at forveksle med de symetriske. Denne ring er den første jeg lavede ...
Sølvring med stor tyrkis Jeg har som tidligere nævnt en fascination af tyrkis sten og derfor måtte jeg simpelthen lave mig sådan en ring. Den matcher i øvrigt til mine nye...

4 thoughts on “Nyt vedhæng i sølv

  1. Den er blevet så flot, ligesom de andre ting du har lavet til mig…
    SÅ godt ramt med det uperfekte – er virkelig glad for den :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *