I did this · Smykker

Nyt vedhæng i sølv

Jeg har lavet et par smykker til en veninde og sidst spurgte hun om det kunne lade sig gøre at hun tegnede et vedhæng, som jeg så lavede i sølv til hende. Jeg elsker udfordringer, så jeg sagde at hun da gerne måtte komme med en tegning, så kunne vi sammen få det ført ud i virkeligheden. Jeg modtog så billedet til venstre med en lang forklaring vedhæftet. Vi skrev lidt frem og tilbage og jeg tog tegningen med ned på skolen. Der er lidt ændringer både for holdbarhedens skyld og for at man ikke skal ødelægge sit tøj ved at have den hængende.

Jeg må sige det var en udfordring. For jeg er åbenbart perfektionistisk og havde enormt  svært ved ikke at lave det hele lige og ‘perfekt’, så det var bestemt rigtig sjovt, at prøve og jeg er ret godt tilfreds med det færdige resultat.

Hvad siger i?

Se mine andre smykker lige [her]
Agern smykke i sølv   Dette halskæde smykke lavede jeg igår og jeg elsker det allerede. Der er flere grund til jeg er vild med det, for det første ...
Nye vedhæng i sølv m.m. Jeg har lavet nogle nye vedhæng. Synes der er så uendelig mange muligheder, så disse er meget forskellige, men stadig nogle jeg er vild med og som bli...
Fra skjorte til nederdel! Og selvfølgelig glemt jeg i min iver at tage et førbillede, men det var bare en helt almindelig cowboyskjorte fra genbrugen. Se evt nogle diy p...

4 thoughts on “Nyt vedhæng i sølv

  1. Den er blevet så flot, ligesom de andre ting du har lavet til mig…
    SÅ godt ramt med det uperfekte – er virkelig glad for den :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *