Nyt vedhæng i sølv

in , , ,
4 comments

Jeg har lavet et par smykker til en veninde og sidst spurgte hun om det kunne lade sig gøre at hun tegnede et vedhæng, som jeg så lavede i sølv til hende. Jeg elsker udfordringer, så jeg sagde at hun da gerne måtte komme med en tegning, så kunne vi sammen få det ført ud i virkeligheden. Jeg modtog så billedet til venstre med en lang forklaring vedhæftet. Vi skrev lidt frem og tilbage og jeg tog tegningen med ned på skolen. Der er lidt ændringer både for holdbarhedens skyld og for at man ikke skal ødelægge sit tøj ved at have den hængende.

Jeg må sige det var en udfordring. For jeg er åbenbart perfektionistisk og havde enormt  svært ved ikke at lave det hele lige og ‘perfekt’, så det var bestemt rigtig sjovt, at prøve og jeg er ret godt tilfreds med det færdige resultat.

Hvad siger i?

Se mine andre smykker lige [her]

Ny sølvhalskæde https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153118195802097&set=a.10150648470892097.396439.541317096&type=3&theater hjh Jeg har idag lavet mig en ...
My home Når jeg nu ikke har mulighed for at lave smykker selv længere, så må jeg udnytte nogle af de dygtige designere der findes derude. Disse fine ørehæ...
Vikle-ring i sølv Denne ring var lidt en test for at se hvor meget tråd man skal bruge til forskellige ringstørrelser for at få den rette tykkelse. Det er vildt at t...

4 comments on “Nyt vedhæng i sølv”

  • Stine
  • 10. februar 2014
  Svar

  Den er blevet så flot, ligesom de andre ting du har lavet til mig…
  SÅ godt ramt med det uperfekte – er virkelig glad for den 🙂

   • Linda Eg
   • 10. februar 2014

   Ihh, det er så dejligt at høre, Stine! 🙂

 1. Svar

  Den er rigtig fin, du laver så mange flotte ting! 🙂

   • Linda Eg
   • 8. februar 2014

   Mange tak, Cathrine! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *