Nye støvletter og ‘normale’ mannequin’er

in
6 comments

Nogle gange er det altså ret givende at være blogger. Som fx, når  man får rabatkoder til forskellige shops på nettet. Den sidste jeg modtog har jeg brugt på disse støvler fra Friis & Company som jeg først var meget i tvivl om, da jeg ikke helt kunne finde ud af om de var ‘mig’, men nu beholder jeg dem altså og så må vi se om jeg får dem brugt.

Mannequin’er med ‘almindelige’ former

Noget andet jeg gerne vil høre jeres mening om er mannequin’er med ‘almindelige’ former. Altså som størstedelen af befolkningen eller måske er det mere som gennemsnittet.

Da jeg først så billedet (som jeg fandt på facebook, har dog glemt hvor, men det er fra en svensk H&M butik) tænkte jeg at de var modige at udstille sig selv, jeg troede det var rigtige damer. Jeg er personlig ret vild med idéen, da disse jo ikke er fede og ikke tynde, sådan ganske midt i mellem og stadig pæne – efter min mening. Jeg ville elske, hvis alle butikker fik den slags indført, så vi der ikke er size zero også kan se hvordan tøjet vil sidde. Er også ret overbevist om at ens selvtillid ville stige, hvis man ikke blev bombarderet med tynde modeller i alle butikker og blade. Ved der er nogle, der bestemt ikke går ind for ‘almindelige’ modeller.

Hvad synes du?

2. søndag i advent ♥ Gaaaver, hvor er det hyggeligt... sad faktisk og spiste morgenmad, da jeg smed skeen ned i min A38 og løb ind for at finde pakke nummer 2 fra søde...
En gammel passion Da jeg var teenager elskede jeg at gå til skydning, det var virkelig sjovt og jeg var god til det. Nu har jeg så længe gået og overvejet at starte ige...
New In: Ringe Var lige en tur ude i byen, fordi jeg skulle forbi lægen til en hurtig samtale. Jeg fandt så disse fine ringe i Matas til 20,- hvilket jeg ikke kunn...

6 comments on “Nye støvletter og ‘normale’ mannequin’er”

 1. Svar

  EJ – hvor er det sejt! Da jeg netop så billedet troede jeg også det var en rigtig kvinde og jeg tænkte “det var da en spændende protest mod str. 0’erne” Jeg er meget imponeret og tak for at du deler det. – Er enig med Gulde – med denne type mannequin kan man rent faktisk se hvordan tøjet vil side… Kvinder skal ligne kvinder;-) og vores mode skal passende og feminint.
  Ha’ et dejligt forår:-)

   • Linda Eg
   • 2. april 2013

   Synes også bare det er dejligt at se… og de er jo ikke fede og tror stadig de er under gennemsnittet, men langt mere realistiske end de mannequinner man har i butikkerne nu.

 2. Svar

  Jeg synes også det kunne være fedt at få et realistisk billede af hvordan tøjet vil sidde på en rigtig krop, før man tager det på. Ellers kunne man jo lige så godt bare lade det hænge på en bøjle 😀

   • Linda Eg
   • 2. april 2013

   Ja, du har helt ret. Det giver bare et meet bedre billede af tøjet, når det har noget at hænge på 😉

 3. Svar

  Jeg synes, at det er superfint med de “almindelige” modeller. Størrelse 40 skulle jo være den mest gennemsnitlige str. i Danmark nu.

  Dog kan det bekymre mig, at tendensen går hen til, at flere og flere danskere bliver overvægtige. For så bliver det måske mere “accepteret” at være sygeligt overvægtig, ligesom i USA, hvis du kan følge mig?

   • Linda Eg
   • 24. marts 2013

   Ja, det kan jeg sagtens følge dig i, men jeg tænker også at mange jo er mere bredt bygget og aldrig ville kunne komme ned i de små størrelser, selvom de var så tynde de kunne blive 🙂

   Men man ved jo aldrig, tænker bare at de er en fin mellemting, dem på billedet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *