Nye armbånd i sølv m.m.

in , , , , ,
2 comments

Jeg har lavet lidt nye armbånd/armringe. Det er sjovt at prøve lidt nyt af, så nu har jeg haft en periode, hvor jeg har lavet lækre sager til armen.

Denne sølv armring er meget inspireret af et jeg har set, men jeg synes det var sjovt at se om jeg kunne lave et til mig selv. Det gik meget godt.

Denne armring af sølv er inspireret af en ring jeg så og tænkte at den ville være smuk som armring. Jeg har fået rigtig mange pæne ord med på vejen om den og jeg er bestemt også godt tilfreds… især fordi den var et mareridt at lave, puha – den har givet mig grå hår.

Da jeg har meget tynde håndled, klæder det mig ikke med alt for voldsomme ting på armene, så denne søde og simple sag har jeg lige lavet og synes den er blevet rigtig god.

Alle disse og lidt flere er nu kommet på min smykkeside.

 

Nye vedhæng til ørehængere Disse er mine nye yndlings. Jeg er vild med betydningen af et ønskeben og så synes jeg det er en lidt munter ting at have som smykke. Vedhængene ...
Zalando Bolig Som i nok kan gætte er jeg meget begejstret for konceptet hos Zalando med fri fragt og retur, hvilket jeg regner med  i andre shoppe-glade mennesker o...
Flere geometriske ringe i sølv Synes den spinkle og enlige ring så så ensom ud, så nu har den fået selskab af to mere. Denne gang savede jeg dem ud, hvilket gik meget hurtigere end ...

2 comments on “Nye armbånd i sølv m.m.”

 1. Svar

  Armbåndet på det midterste billede kan du godt lige få en omgang pæne ord igen for. Det ser super godt ud, så godt arbejde.

  De to andre armbånd er også fine

   • Linda Eg
   • 13. juli 2014

   Mange tak skal du have! 😉 Det var også det der tog længst tid at lave 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *