CtO [check this out] · I did this · Smykker

Nye armbånd i sølv m.m.

Jeg har lavet lidt nye armbånd/armringe. Det er sjovt at prøve lidt nyt af, så nu har jeg haft en periode, hvor jeg har lavet lækre sager til armen.

Denne sølv armring er meget inspireret af et jeg har set, men jeg synes det var sjovt at se om jeg kunne lave et til mig selv. Det gik meget godt.

Denne armring af sølv er inspireret af en ring jeg så og tænkte at den ville være smuk som armring. Jeg har fået rigtig mange pæne ord med på vejen om den og jeg er bestemt også godt tilfreds… især fordi den var et mareridt at lave, puha – den har givet mig grå hår.

Da jeg har meget tynde håndled, klæder det mig ikke med alt for voldsomme ting på armene, så denne søde og simple sag har jeg lige lavet og synes den er blevet rigtig god.

Alle disse og lidt flere er nu kommet på min smykkeside.

 
Finders Keepers Odense Det er altid sjovt at være til Finders Keepers synes jeg, man får en masse sjove idéer, hvis man selv er kreativ og muligheden for at erhverve sig...
Ny halskæde i sølv med onyx Så fik jeg også lavet mig et lille vedhæng med en rund og uboret onyx perle.
Et lille tip til en lækker lyskæde! Har lige fundet et lækkert fund, som jeg vil dele med jer! Ellos har lige nu 50% på deres juleting, deri blandt denne lækre lyskæde. Så nu koster den...

2 thoughts on “Nye armbånd i sølv m.m.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *