Nye armbånd i sølv m.m.

in , , , , ,
2 comments

Jeg har lavet lidt nye armbånd/armringe. Det er sjovt at prøve lidt nyt af, så nu har jeg haft en periode, hvor jeg har lavet lækre sager til armen.

Denne sølv armring er meget inspireret af et jeg har set, men jeg synes det var sjovt at se om jeg kunne lave et til mig selv. Det gik meget godt.

Denne armring af sølv er inspireret af en ring jeg så og tænkte at den ville være smuk som armring. Jeg har fået rigtig mange pæne ord med på vejen om den og jeg er bestemt også godt tilfreds… især fordi den var et mareridt at lave, puha – den har givet mig grå hår.

Da jeg har meget tynde håndled, klæder det mig ikke med alt for voldsomme ting på armene, så denne søde og simple sag har jeg lige lavet og synes den er blevet rigtig god.

Alle disse og lidt flere er nu kommet på min smykkeside.

 

Pax & jeg på Katteskolen Pax og jeg har idag været en tur i Tommerup... efter en omvej af en forkert afkørsel og lidt sure ord til gps'en kom vi frem lidt over 11 i formiddags...
Den nye LG G4! Har i set den nye LG G4? Jeg synes den er virkelig fed og fantastisk! Nu ved i jo at jeg eeeelsker læder og denne fine smartphone har ægte læde...
Agern smykke i sølv   Dette halskæde smykke lavede jeg igår og jeg elsker det allerede. Der er flere grund til jeg er vild med det, for det første ...

2 comments on “Nye armbånd i sølv m.m.”

 1. Svar

  Armbåndet på det midterste billede kan du godt lige få en omgang pæne ord igen for. Det ser super godt ud, så godt arbejde.

  De to andre armbånd er også fine

   • Linda Eg
   • 13. juli 2014

   Mange tak skal du have! 😉 Det var også det der tog længst tid at lave 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *