CtO [check this out] · I did this · Smykker

Nye armbånd i sølv m.m.

Jeg har lavet lidt nye armbånd/armringe. Det er sjovt at prøve lidt nyt af, så nu har jeg haft en periode, hvor jeg har lavet lækre sager til armen.

Denne sølv armring er meget inspireret af et jeg har set, men jeg synes det var sjovt at se om jeg kunne lave et til mig selv. Det gik meget godt.

Denne armring af sølv er inspireret af en ring jeg så og tænkte at den ville være smuk som armring. Jeg har fået rigtig mange pæne ord med på vejen om den og jeg er bestemt også godt tilfreds… især fordi den var et mareridt at lave, puha – den har givet mig grå hår.

Da jeg har meget tynde håndled, klæder det mig ikke med alt for voldsomme ting på armene, så denne søde og simple sag har jeg lige lavet og synes den er blevet rigtig god.

Alle disse og lidt flere er nu kommet på min smykkeside.

 
Kay Bojesens sangfugle! Jeg er jo som i måske ved, ret vild med fugle... altså - de materielle af slagsen. Kay Bojesen har jo lavet disse rigtig fine sangfugle og jeg vil hav...
Ny halskæde i sølv med onyx Så fik jeg også lavet mig et lille vedhæng med en rund og uboret onyx perle.
Jeg har tyvstjålet… en genial idé jeg fandt på nettet... I kender dem måske, de hedder Laybag og er sådan en holder ting til fx en mobil telefon. Originalerne ser såda...

2 thoughts on “Nye armbånd i sølv m.m.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *