Nye armbånd i sølv m.m.

in , , , , ,
2 comments

Jeg har lavet lidt nye armbånd/armringe. Det er sjovt at prøve lidt nyt af, så nu har jeg haft en periode, hvor jeg har lavet lækre sager til armen.

Denne sølv armring er meget inspireret af et jeg har set, men jeg synes det var sjovt at se om jeg kunne lave et til mig selv. Det gik meget godt.

Denne armring af sølv er inspireret af en ring jeg så og tænkte at den ville være smuk som armring. Jeg har fået rigtig mange pæne ord med på vejen om den og jeg er bestemt også godt tilfreds… især fordi den var et mareridt at lave, puha – den har givet mig grå hår.

Da jeg har meget tynde håndled, klæder det mig ikke med alt for voldsomme ting på armene, så denne søde og simple sag har jeg lige lavet og synes den er blevet rigtig god.

Alle disse og lidt flere er nu kommet på min smykkeside.

 

Jeg har tyvstjålet… en genial idé jeg fandt på nettet... I kender dem måske, de hedder Laybag og er sådan en holder ting til fx en mobil telefon. Originalerne ser såda...
My Buemanns smukke illustrationer Ved at mange af jer - ligesom jeg selv - elsker firnurlige og smukke illustrationer, så disse virkelig fine streger fra My Buemann er jo et glimrende ...
Plantegren og macrame pottehænger Så fik jeg også lavet mig en hængende gren til et par planter. Jeg er mere til det naturlige og lidt rustikke look, så det blev en gren fra haven ...

2 comments on “Nye armbånd i sølv m.m.”

 1. Svar

  Armbåndet på det midterste billede kan du godt lige få en omgang pæne ord igen for. Det ser super godt ud, så godt arbejde.

  De to andre armbånd er også fine

   • Linda Eg
   • 13. juli 2014

   Mange tak skal du have! 😉 Det var også det der tog længst tid at lave 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *