Ny taske

in , , , , ,
4 comments


Jeg føler ikke jeg har så meget tid til at dele alt det jeg gerne vil med jer, men i skulle da lige se min nye AURA taske, som jeg købte hos Neye. Jeg elsker farven og jeg havde den med på tur igår og den rummer bare det hele. Hvis du skulle have ‘brug for’ en ny taske lige som mig, som jo var i total nød (ehem, eller?), så tjek da din lokale Neye ud, da der i butikkerne lige nu er 20% ekstra på deres nedsatte varer.

Som i måske har bemærket er jeg begyndt at lege lidt med billeder i photoshop igen. Dette ovenover er altså ikke fundet på nettet, men ‘hjemmelavet’, hvilket jeg synes er rigtig sjovt og noget jeg har savnet.

Et lille tip til en lækker lyskæde! Har lige fundet et lækkert fund, som jeg vil dele med jer! Ellos har lige nu 50% på deres juleting, deri blandt denne lækre lyskæde. Så nu koster den...
Flyvestrømper Eller rejsestrømper er måske et bedre ord, men flyvestrømper lyder bare mere spændende! Havde godt nok hørt om den slags, men aldrig rigtig forstået f...
Skindboots fra Bon’a Parte Jeg er så vild med støvler i skind! Og disse fra Bon'a Partes forårs kollektion er bestemt ingen undtagelse. De er lækre bløde i skindet og foret er s...

4 comments on “Ny taske”

  • Juie
  • 29. juli 2013
  Svar

  Sikke en skøn taske og Tillykke med fødselsdagen Linda 🙂

   • Linda Eg
   • 29. juli 2013

   Mange tak skal du have 😉 … til begge dele 😉

 1. Svar

  ØJ den er fiiiin!

   • Linda Eg
   • 28. juli 2013

   Jaaa, er også vild med den 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *