Ny taske

in , , , , ,
4 comments


Jeg føler ikke jeg har så meget tid til at dele alt det jeg gerne vil med jer, men i skulle da lige se min nye AURA taske, som jeg købte hos Neye. Jeg elsker farven og jeg havde den med på tur igår og den rummer bare det hele. Hvis du skulle have ‘brug for’ en ny taske lige som mig, som jo var i total nød (ehem, eller?), så tjek da din lokale Neye ud, da der i butikkerne lige nu er 20% ekstra på deres nedsatte varer.

Som i måske har bemærket er jeg begyndt at lege lidt med billeder i photoshop igen. Dette ovenover er altså ikke fundet på nettet, men ‘hjemmelavet’, hvilket jeg synes er rigtig sjovt og noget jeg har savnet.

Rabarber og espadrillos Se lige hvor min rabarber gror, to fine blade og et lille nyt på vej! Hvor er jeg spændt på at smage på den, får helt lyst til at gumle lidt på st...
Pax tester en FelineBox Pax var så heldig at modtage en lækker pakke fra FelineBox lige inden jul og se bare hvad der var i den! Som i kan se, synes han det hele v...
Blomstrede kondisko Ihh! Er de ikke bare skønne? Jeg er faktisk først lige kommet med på bølgen, men kondiskoene til hverdag, da jeg egentlig altid har synes det så utro...

4 comments on “Ny taske”

  • Juie
  • 29. juli 2013
  Svar

  Sikke en skøn taske og Tillykke med fødselsdagen Linda 🙂

   • Linda Eg
   • 29. juli 2013

   Mange tak skal du have 😉 … til begge dele 😉

 1. Svar

  ØJ den er fiiiin!

   • Linda Eg
   • 28. juli 2013

   Jaaa, er også vild med den 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *