Kay Bojesen Flodhest

in , , ,
2 comments

NU har jeg endelig bestilt min Kay Bojesen flodhest fra YouGovs pointshop. Havde næsten nok point, men kunne ikke vente mere, da jeg kun manglede 1,50 krone.

Så nu er denne skønlækkerhed på vej til mig, der stod der kunne gå 14 dage godt nok, men det må jeg så leve med. Det bliver så min fødselsdags gave til mig selv… Når man nu bliver 30 lige om lidt, så skal man have noget fint. Og hvad er mere fint end en flodhest i egetræ, som kan åbne munden? Nej, vel?

Vil du også tjene point hos YouGov? Så kan du klikke lige her og tilmelde dig igennem Facebook fx eller bare med mail. Det er meget nemt. Du vil så modtage små spørgeskemaer som du skal udfylde og som tak, får du point.

Noget andet knap så fantastisk er at min computer giver mig stød… altså min stationære. Både på bagsiden og igennem mit tastatur, der er af metal… ikke så sjovt. Men jeg har snakket med Fona og de siger jeg skal komme forbi med den. Så er det så bare lige at huske at back’e alt up, så jeg ikke står uden alle mine billeder og halløj lige pludselig. Håber dog det er noget simpelt og det bare er strømforsyningen, der er lidt i udu. Men man ved jo aldrig.

Så nu skal jeg have gravet min lille bærbare frem igen og have puttet alt det vigtige på mine eksterne harddisks inden jeg på mandag sender min computer på ferie… bom bom, hvor længe mon de holder den fanget?

Nå, men jeg har ferie i to uger og er allerede i gang med alle de ting jeg ikke når i hverdagen… som at sy lidt tøj, lege med billeder og måske jeg også når nogle andre ting, der ligger og lurer…

I må i hvert fald have en dejlig solskins dag derude!

 

Nylonstrømper fra SokkePosten Ihhh, kan man få for mange nylonstrømper? Nej, vel? Modtog disse to par, som ses på billedet, det ene par lidt mere kraftige. Hhv på 40 og 100 ...
Lækre vintersokker fra eBay Jeg har altid kolde tæer og er derfor altid på jagt efter lækre, varme sokker. Så disse virkelig fine på eBay og måtte prøve at købe et par for at se ...
Lækre uldsokker! Har lige modtaget disse tynde uldsokker fra sokkeposten.dk, dem til højre i billedet. Når jeg skriver tynde, så mener jeg bare at de ikke er kraft...

2 comments on “Kay Bojesen Flodhest”

 1. Svar

  Hvor er den bare fin 🙂

   • Linda Eg
   • 23. juli 2014

   Ja, den er bare så fin, glæder mig rigtig meget til at modtage den! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *