Julestue på Ravnsborg

in ,
4 comments

Det var SÅ hyggeligt! Altså det stormede jo helt vildt og vi lå næsten vandret i luften, men det var virkelig hyggeligt.

Har tit tænkt på hvordan Jim Lyngvilds fine borg så ud i virkeligheden og det fik jeg så lov at se i den weekend og nøj hvor var det fascinerende. Der var lidt småting, der manglede at blive færdige, men det var virkelig fedt og helt sikkert noget jeg lige gemmer i hjernen til senere, så jeg selv kan bruge nogle af de gode idéer han havde benyttet sig af.

Vi var også inde i Ravnsborg og gå rundt, der var virkelig mange mennesker, men lidt sjovt at Jim selv rendte rundt og serverede æbleskiver, ren hyggestemning.

Der var forskellige boder, nogle dyre og andre billige, meget forskellige og meget spændende. Vi købte nødder og chokolade nødder med hjem… og sushi og jeg købte nogle fugle (høns) vedhæng i glas til et par ørehængere. De er virkelig søde.

 

Lækre frottéstrømper Nu har jeg så haft disse lækre strømper i en måneds tid og de er bare SÅ gode. De er godt nok i store størrelser, men selvom jeg er en 39 kan jeg ...
Vandingsfugl fra eBay Har lige modtaget min nyeste ting fra eBay og jeg er mega glad for den er bare så fin og brugbar (til forskel fra noget af det andet dims jeg får best...
Skindtaske fra Bon’a Parte Var en smule i tvivl om denne taske fra Bon'A Parte, da jeg bestilte den, men den overraskede mig positivt. For det første er kvaliteten rigtig lækker...

4 comments on “Julestue på Ravnsborg”

 1. Svar

  Lyder som en rigtig fed oplevelse.
  Knus <3

  1. Ja, ikke? Det var det i hvert fald også! Selvom det stormede helt vildt, så var det bestemt også et besøg værd!
   <3

 2. Svar

  Ej jeg dag virkelig godt se hans bolig, det er simpelthen så flot! 🙂

  1. Det er også en oplevelse! Det var nemlig bare super flot! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *