Jeg er tilbage!

in
2 comments

Hvor er det dog længe siden jeg aktivt har brugt bloggen her! Jeg har bare haft så meget andet, der har taget al min tid. Så som at sætte hus i stand, flytte ind og så lige en rygoperation. Det har været lidt hårdt og er det stadig… både det at flytte et nyt sted hen og stadig ikke være helt færdig med det. Men det hele er godt og dejligt, så jeg brokker mig ikke!

Siden bliver nok en smule anderledes denne gang, da jeg har fundet en ny hobby, hvis man kan kalde den det… Bullet Journaling. Kender i det? Det er egentlig en udvidet udgave af en huskeliste, blandet med dagbog, notesbog og i mange tilfælde scrapbog/sketchbook.

Jeg synes det er så genialt og jeg startede egentlig med det sidste sommer, men kunne ikke helt finde ud af hvad jeg skulle gøre, for jeg følte ikke jeg gjorde det rigtigt. Nu har jeg så fundet ud af at der ikke er en forkert måde at gøre det på, man skal finde sin egen og det har jeg så gjort nu. Jeg har faktisk gang i to, fordi jeg er ved at skifte over til en mindre, så skal lige have ført alt det vigtige fra den anden over i den nye. Så der vil komme indlæg om det herinde og på min instagram og hvis i har brug for lidt ny inspiration eller gerne vil se hvad sådan en Bullet Journal egentlig er, så har jeg en kæmpe mappe på pinterest kun med det formål, så kig gerne derinde, hvis i får lyst.

Det der med at klippe sit eget hår Fandt lige disse to billeder fra jeg klippede page sidst... synes de er så sjove, at i lige skulle have lov at se dem. Det er noget af et projekt at k...
Ikke for sarte sjæle… Tænkte lige jeg ville være uforskammet og dele dette yndige billede af min finger med jer 😉
Atjuuu! Det er heller ikke nemt, at finde på noget spændende, når vejret er så trist. Jeg synes heller ikke rigtig jeg har haft den vilde energi idag, ve...

2 comments on “Jeg er tilbage!”

 1. Svar

  Velkommen tilbage, glæder mig til at se mere her på bloggen..

  Jeg synes det ser så spændende ud med Bullet Journals, men jeg tror ikke selv jeg ville få brugt sådan en..

  Håber du får en skøn sommer..

  Knus Jeanette – http://www.jeasblanketanker.dk/

  1. Mange tak 😊
   Og nej, det er jo ikke for alle med sådan en bog. Jeg husker bare så dårligt at det for mig er en måde at huske ting på 😂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *