Hjælper til insektstik og -bid!

in ,
6 comments

Nu er der for alvor gang i insekterne. De sværmer om os og sidder i græsset hvor vi træder med vores bare sommerfødder. Og når varmen er rigtig høj mangler insekterne vand og kan blive aggressive.

Vi har nok alle prøvet enten at blive bidt eller stukket af et insekt eller i hvert fald kender vi nogen der har. Og jeg tror jeg taler for de fleste, når jeg siger at det ikke er spor sjovt og bestemt ikke noget man vil opleve mere end én gang.

Jeg selv har for eksempel trådt på i bi i plænen, den sad jo bare der og hyggede sig på en blomst og så kommer jeg vadende og træder den ihjel, det er jo så bestemt heller ikke sjovt at være den bi. Men jeg havde det heller ikke spændende. Nu er jeg heldigvis ikke allergisk overfor bistik, men det gør stadig ondt. Et andet insekt der elsker mig er klæg, også kaldet blinde fluer. Og som i kan se på billedt herunder, så hæver jeg helt op og det ser ret ulækkert ud, så hvis jeg havde haft denne Unstinger med mig, da jeg blev bidt, så havde jeg kunne suge giften eller det beskidte ud, som de spytter ind.

Produktet her er designet her i Danmark og kan anvendes til insekt stik og bid og også til bid fra slanger og stik fra skorpioner, så den er bestemt anvendelig på rejsen også.

Designet i sig selv er rigtig smart, da du helt alene kan betjene den, nemlig med én hånd og det er ikke besværligt, selv ikke med venstre hånd.

Efter du er blevet bidt eller stukket placerer du mundstykket over biddet/stikket og trækker tilbage i håndtaget, der danner sig et vakuum tryk, som suger giften ud i beholderen. Det gør ikke ondt, men der kommer måske et lille mærke. Man kan eventuelt gentage, hvis der er behov for det. Rengøringen er meget nem, da det hele kan skilles ad og den er næsten ikke til at ødelægge.

Jeg er ikke bleg for at indrømme at jeg godt kan blive lidt hysterisk i nærheden af stikkende/bidende insekter, så jeg er faktisk enormt glad for at have fået denne, så jeg kunne fortælle jer om den. Den vil nu altid være med i tasken og jeg tror mine hysteriske udbrud vil mindskes!

Lige nu er der en konkurrence igang, da der skal findes et perfekt navn til Unstingeren, så hvis du har tænkt på et smart navn, som alle forstår og som måske er lidt friskt, så klik her og kom med alle de forslag du kan komme på. Der er også en Facebook side du kan besøge og følge.

Hvis du gerne vil have fingre i sådan en smart lille hjælper, så besøg deres rigtig fine hjemmeside, hvor du under WEBSHOP kan vælge hvor mange du ønsker. Der er lige nu et fint intro-tilbud: http://www.unstinger.com/

Summer Goodies SÅ kan vi vidst godt alle sammen blive enige om at det er sommer i lille Danmark, ikke? Mine tæer er i hvert fald bare, det samme er mine arme og stæn...
Goodiebox juni 2014 Lee Staffort Original - Dry Shampoo 50 ml. - 39,-  / 150 ml. -  99,- - Tørshampoo er en sjov opfindelse. Nu er jeg dog en af de få, der sagtens kan ...
Vikingemarked på Ravnsborg I dag tog mor og jeg ud til Jim Lyngvild for at se det nye gudehov og de mange boder... der var både meget moderne ting, som lædervarer, stearinlys, b...

6 comments on “Hjælper til insektstik og -bid!”

  • marie-louise
  • 12. juli 2014
  Svar

  Hvorfor har man egentlig ikke lavet sådan nogle før, det er jo egentlig en simpel og virkelig smart opfindelse.

   • Linda Eg
   • 12. juli 2014

   Ja, det er et ret simpelt design, men det fungere! 😉

  • Hanne Brandt
  • 12. juli 2014
  Svar

  Hvem er ikke småbange foren slags kryb? Jeg har lige tjekket siden og vil lige forhøre mig om andre jeg kender skal have nogle med…

   • Linda Eg
   • 12. juli 2014

   Hehe, jeg er ikke så meget til al den krible-krable i hvert fald!

  • Tanja Nielsen
  • 12. juli 2014
  Svar

  Ej, hvor smart! Tror helt sikkert jeg skal have sådan et par til mine børn, som er allergiske!

   • Linda Eg
   • 12. juli 2014

   Det lyder fornuftigt! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *