Goodiebox Januar 2016

in , ,
No comments

Sanex | AtopiCare Håndcreme
Pris 32,95 kr
– Kan man få for mange hårdcremer? Nej, vel? Men igen er der et eller andet i i denne som i så mange andre cremer, min hud kan bare ikke optage det, der er som at putte marmelade oven på smør, det glider bare af igen, rigtig tarveligt. Tænker glycerin eller noget i den retning.

Loqi | Tote Bag
Pris 75 kr
– Eeeej, den er fantastisk. Stod først lidt og tænkte om det var et regnslag, men det var et sammenfoldeligt net i fint print. Prisen havde jeg dog aldrig selv givet for det, så det er jo en bonus at få det med. Brugte det igår da jeg handlede og det virker solidt og ganske fedt. Og som en bonus kan den lille pose nettet var i bruges til lidt nips i tasken, what’s not to love?

Carmex | Lip Balm
Pris 29,95 kr
– Igen? Synes lige vi har fået den? Men det kan godt være det er noget tid siden. Jeg har næsten aldrig tørre læber, men den er meget sød i bøtten, så måske den bliver givet videre til en veninde.

Omoi! | Anti Ageing Eye Oil
Pris 280 kr
– wow, en dyr olie! Har faktisk på det sidste brugt olie ved øjnene, da jeg synes den kolde vind har været lidt hård ved huden. Så den bliver spændende at teste… om der er forskel på sådan en dyr sag og min almindelige mandelolie… who knows?

Isangs | Antioxidant Ansigtsolie
Pris 105 kr
– Mere olie. Det er da ikke noget vi kommer til at mangle det næste år med alle dem vi får. Men selvfølgelig er olier dejlige at have og kan som regel bruges alle steder og ikke kun i ansigtet, selvom denne ellers er udviklet til det formål.

Emite Makeup | Tan Booster Bronzer
Pris 249,95 kr
– Perfekt timing, nu bruger jeg godt nok ikke make-up særlig tit, men lidt pudder for at bløde skyggerne lidt op og dække glansen fra cremerne… det kan jeg godt li’ og så er den tilpas lys, så man ikke ligner en pudderdåse. Dejligt og den virker som en dejlig kvalitet!

Nu3 Økologisk Superfood Trio Bar
Pris 15 kr
– En müslibar? Hmm, ja, jeg er jo den mega dovne type, som køber den slags fordi jeg ikke gider at lave mad, så nu må vi se om den smager ALT for sundt eller den faktisk er lækker. Prisen er dog lidt voldsom for sådan én synes jeg, den skal virkelig kunne noget.

Goodiebox September 2015 Lord & Berry - Crayon lipstick Idéen er rigtig god, synes jeg. Jeg synes det virker mere tiltalende på mig at det ikke er en flydende og f...
Lækre lamper fra Belysningsdesign.dk Jeg eeeelsker lamper... der er bare noget genialt over at kunne tage lyset med sig eller at man helt selv kan bestemme hvilke ting man vil have oplyst...
Zalando Bolig Som i nok kan gætte er jeg meget begejstret for konceptet hos Zalando med fri fragt og retur, hvilket jeg regner med  i andre shoppe-glade mennesker o...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *