Goodiebox Januar 2014 #8

in
No comments

PREMAE CLEMENSY multi-vit serum 20ml (100ml koster 249kr)

– Jeg har kun testet denne på min hånd, da min hud har svært ved at ånde under diverse cremer. Denne virker dog til at være brugbar, så den skal helt sikkert testes rigtigt en af dagene.

NAOBAY extra nourishing rich cream 30 ml (50ml full size poster 399kr)

– Jeg har også kun testet denne på hånden og denne virker desværre ikke til at min hud kan lide… alt hvad der er for fed, indeholder olie eller glucerin er no-go for mig. Havde ellers lige håbet denne øko-venlige creme var perfekt.

MILK_SHAKE conditioning whipped cream 100ml (100ml full size poster 99kr)

– Denne glæder jeg mig meget til at få prøvet, mange har jo nævnt en masse gode ting om den her i blogland. Den dufter seriøst af vanilje/flødeskum, så jeg ved ikke om det er godt eller skidt… Man bliver jo helt lækkersulten.

NIVEA creme care 50ml (250ml full size poster 23kr)

– Denne mindes jeg at have prøvet før… den er ikke helt så fugtgivende som jeg huskede den, men den er bestemt heller ikke dårlig. Fin størrelse – der sagtens kan være i toilettasken.

A-DERMA sensifluid cleansing oil 25ml (250ml full size poster 129.50kr)

– Har faktisk aldrig prøvet A-Derma’s produkter, men denne er jo en glimrende måde at starte på. Har endnu ikke prøvet den, men vil da stille den klar til når jeg en sjælden gang imellem bruger make-up.


Var ikke helt vildt begejstret for denne boks, men heller ikke skuffet! Håber der vil være en rigtig god øjencreme med en af de næste bokse… det kunne jeg godt bruge. Og neglelakker… man kan ikke have for mange lakker!

Medex cremer Håncremen fra Medex er virkelig lækker, har prøvet den et par dage nu og synes den gør mine hænder rigtig bløde uden at være fedtede. De små prøve...
Goodiebox April 2015 MEMEME - Cherish Lip And Cheek Tint | DM SKINCARE - Blue Clay Anti Cellullite | TRESEMMÉ - Perfectly Undone Sea Foaming Spray | RITUALS - Honey To...
Goodiebox maj 2014 Medina “Jalousi” by GOSH Cosmetics // Teez Beautiful Flat Stiff brush // Matas Sollotion Faktor15 // Palmolive Mediterranean Moment Showergel // Piz...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *