Goodiebox december 2015

in ,
No comments

Denne måneds boks er virkelig lækker! Og det er faktisk den jeg til dato er mest begejstret for. Og jeg har en favorit, nemlig body butter’en fra The Body Shop…. den dufter simpelthen så godt at jeg har lyst til at bade i den! Lækker, lækker.

Hårbåndet fra Petite Affaire er nok ikke så meget mig, idéen er meget god, men selvom der er tråd i, der kan formes om hovedet, så tror jeg slet ikke det kan sidde fast uden alt muligt ekstra hjælp.

Hårolien fra Wella System Professionals glæder jeg mig til at prøve, har godt nok en del i forvejen, men de løber vel op en dag og så er det rart med en anden til undsætningen.

Ansigts toneren fra Estelle & Thild har jeg ikke helt fundet ud af hvordan virker, men må lige google lidt, så jeg kan blive lidt klogere på det.

Te fra Hari Tea! De dufter helt vildt og overvejer faktisk lidt at finde en DIY jeg engang så, hvor man lavede nogle badesæber af te og et eller andet andet, det kunne være lækkert, når jeg nu ikke drikker te og elsker duften af dem begge.

Og sidst men ikke mindst er der den lille palette med lipgloss fra Tromborg. Har faktisk aldrig haft noget fra dem, men man hører jo en masse godt, så det er spændende om jeg er enig.

Goodiebox februar 2016 Beautyblender – Solid Blendercleanser - Hmm? Den er funky. Men ja, tror ikke lige det er noget jeg får brugt. BeautyBlender – The Original  -...
Zentangle/doodle på mine sko! Uha ja, så kan i se hvorfor jeg skulle have nogle holdbare tuscher til stof, der er jo ikke meget ved at bo i Danmark og så have sko der ikke kan ...
TRESemmé fra LuxPlus Noget, der var virkelig fyldte i goodiebagen fra bloggertræffet var disse fra Luxplus. Nemlig Shampoo, Balsam og Mist fra TRESemmé. Meget lækre...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *