Goodiebox december 2015

in ,
No comments

Denne måneds boks er virkelig lækker! Og det er faktisk den jeg til dato er mest begejstret for. Og jeg har en favorit, nemlig body butter’en fra The Body Shop…. den dufter simpelthen så godt at jeg har lyst til at bade i den! Lækker, lækker.

Hårbåndet fra Petite Affaire er nok ikke så meget mig, idéen er meget god, men selvom der er tråd i, der kan formes om hovedet, så tror jeg slet ikke det kan sidde fast uden alt muligt ekstra hjælp.

Hårolien fra Wella System Professionals glæder jeg mig til at prøve, har godt nok en del i forvejen, men de løber vel op en dag og så er det rart med en anden til undsætningen.

Ansigts toneren fra Estelle & Thild har jeg ikke helt fundet ud af hvordan virker, men må lige google lidt, så jeg kan blive lidt klogere på det.

Te fra Hari Tea! De dufter helt vildt og overvejer faktisk lidt at finde en DIY jeg engang så, hvor man lavede nogle badesæber af te og et eller andet andet, det kunne være lækkert, når jeg nu ikke drikker te og elsker duften af dem begge.

Og sidst men ikke mindst er der den lille palette med lipgloss fra Tromborg. Har faktisk aldrig haft noget fra dem, men man hører jo en masse godt, så det er spændende om jeg er enig.

Kugletæppe fra Ruggit Uha! Nu har jeg modtaget mit lækre kugletæppe fra Ruggit. Hvis du ikke kender så meget til kugletæpper, kan jeg hurtigt fortælle at tæpperne er lav...
Fischer Pure Nature – Fodbad Dette var også en del af goodiebagen fra bloggertræffet og er det ikke bare luksus-agtigt? Det er en pose med lækre ting til et fodbad fra Fischer...
Goodiebox juli 2015 GARNIER - face water | KEVIN.MURPHY - color.bug | PIZ BUIN - instant illuminating glow SPF15 | PALMOLIVE - feel glamorous showerscrub | NAKED LIPS -...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *