Linda A-Z

Garn til underholdning!

Var lige i fakta den anden dag, da de havde tilbud på tykt akrylgarn til en flad 20’er. Det er virkelig blødt og lækkert og det tog mig kun et par timer at hækle et pudebetræk af det. Dog synes jeg mønstret jeg valgte til det var for ‘luftigt’ eller åbent om man vil, så planen er at pille op og prøve med et andet mønster.

Hækling er genialt når man har meget, der kører oppe i hovedet. Som fx det sidste og kommende stykke tid her for mig… har lige været ved ortopæd, på sygehuset og få taget røntgen af mine fødder og tilbage til ortopæden igen på 3 separate dage. Idag skulle Pax så til dyrlæge, hvor han skal overnatte og opereres imorgen, så mit hoved virker ikke ordentligt før jeg har ham sikkert hjemme igen.

På fredag kommer der en jobkonsulent og snakker med mig på min praktikplads, hvilket jeg er nervøs for, fordi jeg slet ikke ved hvad det går ud på.

Nu vil jeg så spise mig noget hurtig mad, sætte nogle serier igang og koble fra med hækling… og håbe på tiden går rigtig hurtigt til imorgen eftermiddag, hvor Pax kan komme hjem igen.

Hav det godt derude og pas godt på hinanden og jeres dyr!
On the Road! Mor og jeg var lige en tur i Tyskland for at handle lidt og om det er skæbnen eller en lille skytsengel der har holdt hånden over os ved jeg ikke,...
Adventsgaver ♥ Uhhh, har fået adventsgaver i år, er i ikke misundelige? Det er faktisk sådan en sjov blogland idé jeg har fået lov at være en del af. Det går ud på a...
Hygge og hobby 1) Mor har en meget seriøs rose i haven, den er ikke for børn! 2) En fin ring, jeg købte på Egeskov Marked, damen der har lavet og designet den er...

10 thoughts on “Garn til underholdning!

  1. Hækler også. Desværre kan jeg kun fastmasker og hækle lige og skrå. Kan ikke læse opskrifter desværre og forstår ikke videoer :-( er igang med en pude til min mor når hun fylder 60. Min hjerne får også ro når jeg hækler.

    1. Øv, det er da en skam du ikke forstår videoer, der er ellers mange rigtig sjove mønstre. Jeg lærer mig en ny en engang imellem, synes det er sjovt at kunne ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *