Garn til underholdning!

in
10 comments

Var lige i fakta den anden dag, da de havde tilbud på tykt akrylgarn til en flad 20’er. Det er virkelig blødt og lækkert og det tog mig kun et par timer at hækle et pudebetræk af det. Dog synes jeg mønstret jeg valgte til det var for ‘luftigt’ eller åbent om man vil, så planen er at pille op og prøve med et andet mønster.

Hækling er genialt når man har meget, der kører oppe i hovedet. Som fx det sidste og kommende stykke tid her for mig… har lige været ved ortopæd, på sygehuset og få taget røntgen af mine fødder og tilbage til ortopæden igen på 3 separate dage. Idag skulle Pax så til dyrlæge, hvor han skal overnatte og opereres imorgen, så mit hoved virker ikke ordentligt før jeg har ham sikkert hjemme igen.

På fredag kommer der en jobkonsulent og snakker med mig på min praktikplads, hvilket jeg er nervøs for, fordi jeg slet ikke ved hvad det går ud på.

Nu vil jeg så spise mig noget hurtig mad, sætte nogle serier igang og koble fra med hækling… og håbe på tiden går rigtig hurtigt til imorgen eftermiddag, hvor Pax kan komme hjem igen.

Hav det godt derude og pas godt på hinanden og jeres dyr!

Av min visdomstand! (Advarsel - grumt billede)... eller det vil sige, det sådan set ikke er tanden, der gør ondt, men tandkødet... eller det vil så sige det GJORDE ondt, ...
Der var engang lidt sommer! Synes det er helt vildt som vejret herhjemme ændrer sig på ingen tid! Nå men jeg fik da nydt den lille sommer vi havde og har fået lidt fin farve... i...
Super hyggelig weekend! Hooold nu op, jeg er træt i hoved og krop. Men på den gode måde. Igår var jeg jo til Bloggertræf... vidste ikke helt hvad jeg skulle forvente og je...

10 comments on “Garn til underholdning!”

  • Nanna
  • 16. april 2017
  Svar

  Hej.
  Kan du huske hvad garnet hed? Og hvilken pind man skulle bruge til ?

  1. Det var garn fra Fakta og mener der stod pind 15 på det ?

 1. Svar

  Hækler også. Desværre kan jeg kun fastmasker og hækle lige og skrå. Kan ikke læse opskrifter desværre og forstår ikke videoer 🙁 er igang med en pude til min mor når hun fylder 60. Min hjerne får også ro når jeg hækler.

  1. Øv, det er da en skam du ikke forstår videoer, der er ellers mange rigtig sjove mønstre. Jeg lærer mig en ny en engang imellem, synes det er sjovt at kunne 😉

  2. Det er bare mega træls for vil så gerne lærer det 😀

  3. Ja, det forstår jeg godt 🙂 Nogle af mønstrene er også krævende, så ser jeg videoerne 1000 gange inden det hænger fast 🙂

  4. Det må jeg prøve se om det kan hænge fast 😀

  5. Ja, det er i hvert fald sjovt 😉

 2. Svar

  Ser lækkert ud og glæder mig til at se det færdige resultat 😀

  1. Det er det også bare, tykt og vamset 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *