Evighedskalender med nyt look

in ,
No comments

Jeg fandt denne kalender i genbrugen i går til 2 kroner og tænkte at den måtte med mig hjem og have nyt liv pustet ind.

Idag fik jeg den så piftet lidt op med noget maling og synes den er blevet rigtig god. Jeg valgte så bare at undvære “stativet” da jeg bedre kan li’ udtrykket uden. Delene er håndlavet og derfor lidt skæve og sjove, så jeg var ikke så sirlig med malingen, selvfølgelig skulle det være læseligt, men stadig lidt rustikt!

Watercolor cactus https://www.instagram.com/p/BAo1OUNIdJq/ Har set så mange fine kaktusser i akvarel og nu blev det min tur til at prøve. Jeg ved egentlig ikke hvorf...
Zentangle tallerken! Nu ville jeg altså også lige prøve kræfter med det der Zentangle og tænkte at det skulle gå udover en lille tallerken og med en porcelænstusch, så det...
Anmeldelse: Eget billede på lærred fra SUMOpix.com... Jeg har været så heldig at få lov at anmelde et billede jeg har fået lavet hos SUMOpix og er meget begejstret. Jeg bestilte et lærred med et af min...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *