Et godt tip til skadet hår!

in , ,
4 comments

Det er lidt en kamp at holde hår sundt og medgørligt – især, hvis man som jeg har det afbleget. Mit hår har været igennem en del og er ret stridt, hvis jeg bare lader det være efter vask. Det skal enten sættes op eller glattes. To ting som ikke gør noget godt for håret.

For nogle uger siden var jeg så i Føtex og så en kæmpe stabel af shampoo og balsam fra Fructis. Nemlig serien Goodbye Damage. Og de var på tilbud, så jeg puttede nogle ned i kurven og tænkte ikke mere over dem, før ved min næste hårvask. Jeg vaskede håret helt som normalt… to gange med shampoo og så balsamen i og lade den sidde lidt. Allerede da jeg puttede balsamen i håret kunne jeg mærke at mit filtrede hår var til at køre fingrene igennem – uden problemer. Jeg vil gå så langt som at sige at de der små, yndlings pakker af balsam, der følger med hårfarver, ikke er så gode som denne! Og det siger alligevel en del! Jeg er i hvert fald vildt begejstret.

Så hvis dit hår også trænger til lidt nyt liv, så prøv denne!

Gør lige opmærksom på at dette indlæg ikke er hverken opfordret, sponsoreret eller betalt på nogen måde.

Goodiebox Januar 2014 #8 PREMAE CLEMENSY multi-vit serum 20ml (100ml koster 249kr) - Jeg har kun testet denne på min hånd, da min hud har svært ved at ånde under diverse cr...
Goodiebox December 2014 TEEEZ HEAD OVER HEELS NAIL LAQUER | NAOBAY BODY RADIANCE LOTION | BATISTE XXL VOLUME DRY SHAMPOO | DECUBAL BATH OIL | EUCERIN HYALURON FILLER SERUM ...
Medex cremer Håncremen fra Medex er virkelig lækker, har prøvet den et par dage nu og synes den gør mine hænder rigtig bløde uden at være fedtede. De små prøve...

4 comments on “Et godt tip til skadet hår!”

 1. Svar

  Min erfaring er også, at det at veksle mellem mærkerne kan hjælpe med til at holde både glans og fylde. Det tip har også hjulpet en del veninder når de har spurgt om hårkure m.v. 🙂

   • Linda Eg
   • 29. juli 2014

   Ja, det er der mange der siger! 🙂 Jeg synes dog mest det er shampooen det gælder ved, i hvert fald for mig. 🙂

 2. Svar

  Må prøves 🙂 For mit hår er et sandt helvet.

   • Linda Eg
   • 1. august 2014

   Ja, jeg kender det alt for godt selv og nu er mit hår bare så nemt at rede ud, både vådt og tørt. Det er dejligt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *