Ego

Hvem er jeg?

Jeg hedder Linda, er 30 år og bor på Fyn, sammen med min kat, Pax. I hverdagen går jeg på en skole for mennesker som mig, der har det svært psykisk og socialt, jeg har blandt andet det populære Borderline, som jeg nok har haft hele mit liv. Jeg er også Særlig Senitiv, som også er blevet utrolig populært. Jeg har derfor ikke et job eller for mange faste ting jeg skal, men jeg forsøger, at gøre hvad jeg kan for at blive bedre til at omgås mange mennesker på én gang. Et par gange om ugen træner i et fitness center, når jeg da kommer afsted. Jeg synes ikke jeg føler mig 'syg' og slet ikke når det hele foregår i mit eget tempo. Jeg elsker at prøve nye ting, især de kreative... syr, strikker, fotograferer, leger med WordPress, arbejder i Photoshop og så elsker jeg at bygge ting, sådan lidt gør-det-selv.  TV-serier er en af mine store svagheder, jeg er meget fascineret af hvordan de får opbygget et helt univers, som man kommer til at savne, så snart afsnittet er slut. Jeg har stort set altid computeren tændt, så jeg bruger en del tid på internettet og de uendelige muligheder af forskellige informationer.

Vil du høre lidt om Pax?

Han er en stor kastreret hankat på 3 år, som vejer 6.5kg. Han er en rigtig bølle, som elsker alle de ting, han ved, han ikke må. Vi har et ritual (som han har indført) med at om morgenen, helst inden jeg er rigtig vågen, så skal vi spille bold. Han har en flok små hoppebolde, som han så finder frem og kommer og smider foran mig... Så skal jeg kaste den ud i gangen, gerne så den hopper helt vildt, og så flyver han ellers efter den i fuld fart. Når han så har fanget den, bliver den bragt han til mig igen og legen gentages til bolden (bevidst) bliver smidt ned ad trappen, hvorefter jeg får skæld ud, fordi det jo er min skyld(?). Jeg har valgt at have ham, som indekat, da jeg bor på 1.sal og kun har en altan/terrasse. Han har dog en snor, som er meget vild med, at få på - for så ved han, at vi skal udenfor og kigge. Første gang han fik snorren på væltede han bare om på siden og ville ikke flytte sig, så jeg måtte rejse ham op og åbne terrassedøren, så ville han også gerne gå. Der var en masse der skulle undersøges... mos mellem gulvbrædderne, blomster og især vinden overraskede ham. Når vi er ude nu, så skal han også rundt og kigge på det hele, selvom det jo er det samme ting, hver gang. Om sommeren ligger jeg ude i min hængekøje og soler mig, så er han også med, for det meste. Så ligger han og nyder vejret i skyggen. Han er en rigtig dejlig kat, som jeg er meget glad for, at have fået æren at passe på.

Hvorfor skal du følge min blog?

Jeg synes du skal følge min blog, fordi du synes det jeg skriver appellerer til dig på den ene eller anden måde. Bloggen giver et godt indblik i hvad jeg laver og hvem jeg er.

Måske kan jeg også hjælpe dig, hvis du har lidt problemer med at modificere et tema i WordPress. Jeg har selv brugt det et godt stykke tid nu og selvom der er ting jeg ikke aner noget om, så har jeg styr på en masse af det andet. Så tøv ikke med at spørge, hvis der er noget jeg kan hjælpe med. Du kan skrive en kommentar til et af mine indlæg eller sende mig en mail på: mail@lindaeg.dk

For at fortælle lidt mere om mig selv, kan jeg starte med at fortælle nogle facts: Jeg er normalt lyshåret, men kan godt lide at skifte farven engang imellem, nogle gange med katastrofale følger, men underholdende for min omgangskreds. Mine øjne er blå og det har jeg aldrig ændret på (rime, rime). Jeg er ikke særlig høj, 168 cm er det hele og jeg vejer heller ikke et isbjerg, så med mine 58 kg er jeg såmænd meget tilfreds med mit korpus.

Ud over looks (hehe), har jeg også fået tildelt en hjerne, med den fantastiske funktion, at kunne tænke og lagre minder og indtryk. Det er en rar ting. Så blandt gode minder og hvad man ellers ikke kan slippe for at have liggende deroppe af ubetydeligheder, er der gemt en personlighed, som aldrig helt kommer frem, af frygt for at skræmme folk... og fæ. Men 96% er lige til at gå til, jeg er nem at snakke med og er faktisk blevet god til ikke at lade små idiotiske ting gå mig på. Jeg er meget åben og positiv og nok også irriterende fjollet til tider. Men all in all er jeg opdraget godt og har fået en dejlig personlighed. Kunne godt have tænkt mig en mere beslutsom del og måske en del, der ikke var så vild efter at se og opleve alt. Men det må tages med og udnyttes på bedste vis.

Related Post

2 kommentarer til “Ego

 1. Marianne

  Hej Linda,
  Jeg har forelsket mig i din ring med den store blå turkis, og vil høre om du sælger noget af det du laver :o) og hvad sådan en evt. vil komme til at koste?
  Rigtig god weekend.
  venlig hilsen
  Marianne

  Reply
  1. Linda Eg

   Post author

   Hej Marianne!
   Mange tak for interessen! :) Jeg har dog desværre kun to gange tilbage på skolen med smykke fremstilling, men regner meget med at få købt mere ind, så jeg vil kunne lave lidt hjemme også. Men lige nu kan jeg desværre ikke sige, hvornår. Men hvis du har lyst er du meget velkommen til at holde øje her på siden, for jeg skal helt sikkert nok skrive herinde, når jeg kommer i gang igen :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *