Ego

Hvem er jeg?

Jeg hedder Linda, er 31 år og bor på Fyn, sammen med min kat, Pax.

For at fortælle ganske kort, så har jeg det lidt svært socialt, jeg kan sagtens være sammen med andre mennesker og hygger mig altid når jeg er det, men det dræner mig for energi rigtig hurtigt. Jeg har brug for meget alene-tid og jeg elsker det… Jeg er meget selvstændig og super god til at løse problemer selv… Elsker opgaver, hvor man skal bruge hjernen, men det var ikke noget jeg kunne bruge mange timer på om dagen.

I øjeblikket er jeg i praktik og målet er at vurdere hvor meget jeg kan klare, med henblik på noget fleksjob, hvilket ville være super fantastisk, da jeg ikke føler jeg er så dårlig at jeg ikke kan noget. Men en normal arbejdsuge ville slå mig helt ud, desværre… så jeg håber meget og tror på at det nok skal lykkes en dag.

Jeg elsker at prøve nye ting, især de kreative… laver smykker i sølv, syr, hækler, fotograferer, leger med WordPress, arbejder i Photoshop og så elsker jeg at bygge ting, sådan lidt gør-det-selv.

TV-serier er en af mine store svagheder, jeg er meget fascineret af hvordan de får opbygget et helt univers, som man kommer til at savne, så snart afsnittet er slut. Jeg har stort set altid computeren tændt, så jeg bruger en del tid på internettet og de uendelige muligheder af forskellige informationer.

Vil du høre lidt om Pax?

Han er en stor kastreret hankat på 5 år, som vejer 6.5kg. Han er indekat men har dog en snor, som er meget vild med, at få på – for så ved han, at vi skal udenfor og kigge. Første gang han fik snorren på væltede han bare om på siden og ville ikke flytte sig, så jeg måtte rejse ham op og åbne terrassedøren, så ville han også gerne gå. Der var en masse der skulle undersøges… mos mellem gulvbrædderne, blomster og især vinden overraskede ham. Når vi er ude nu, så skal han også rundt og kigge på det hele, selvom det jo er det samme ting, hver gang. Om sommeren ligger jeg ude i min hængekøje og soler mig, så er han også med, for det meste. Så ligger han og nyder vejret i skyggen. Han er en rigtig dejlig kat, som jeg er meget glad for, at have fået æren at passe på.

Hvorfor skal du følge min blog?

Jeg synes du skal følge min blog, fordi du synes det jeg skriver appellerer til dig på den ene eller anden måde. Bloggen giver et godt indblik i hvad jeg laver og hvem jeg er.

4 comments on “Ego”

  • Rikke Nielsen
  • 20. april 2017
  Svar

  Hej Linda
  Super fin og inspirerende blog! Har du en mail, man kan kontakte dig på? 🙂

  Venlig hilsen Rikke

  1. Tusind tak, har sendt dig en mail ?

  • Marianne
  • 6. december 2014
  Svar

  Hej Linda,
  Jeg har forelsket mig i din ring med den store blå turkis, og vil høre om du sælger noget af det du laver :o) og hvad sådan en evt. vil komme til at koste?
  Rigtig god weekend.
  venlig hilsen
  Marianne

   • Linda Eg
   • 6. december 2014

   Hej Marianne!
   Mange tak for interessen! 🙂 Jeg har dog desværre kun to gange tilbage på skolen med smykke fremstilling, men regner meget med at få købt mere ind, så jeg vil kunne lave lidt hjemme også. Men lige nu kan jeg desværre ikke sige, hvornår. Men hvis du har lyst er du meget velkommen til at holde øje her på siden, for jeg skal helt sikkert nok skrive herinde, når jeg kommer i gang igen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *