Det der vejr!

in
No comments

Synes altså det danske vejr er blevet lidt efterårsagtigt alt for tidligt, jo – vi har da haft dage med varme og sol, men det skifter nærmest mens man blinker, det er noget der stresser mig rigtig meget kan jeg mærke.

Jeg er stadig igang herhjemme med at finde ud af hvordan alle tingene skal være, det er ret svært, selvom rummene er gode og lyset er godt. Jeg er nok også typen der føler at når jeg flytter rundt, så hjælper det på mit humør og jeg føler jeg får udrettet noget, selvom det jo egentlig ikke er så nyttigt som så mange andre ting man kunne lave. Er nok inde i en periode, hvor tingene bare kræver meget mere energi end jeg har i kroppen, men det må jeg finde mig i og der er jo også en grund til at jeg ikke har et fuldtidsjob, selvom det er svært at indrømme nogle gange.

Min vaskemaskine brummer ude på badeværelset, den er igang med at vaske mine nye gardiner fra H&M, havde bestilt 3 forskellige, men det blev disse jeg valgte – jeg elsker jo botanik og planter, så dem tror jeg at jeg bliver godt tilfreds med. De er så fine.

 

Dagen idag! Ja, idag er det så 25 år siden jeg blev født... Alligevel længe! Hvad har jeg så lært på den tid  Jeg har lært en masse... normalt siger man jo man...
Give-Away! Så har jeg endelig taget mig sammen til at lave en Give-Away. Længe har jeg tænkt og tænkt over, hvad jeg dog kunne finde på at sætte som præmie. Og d...
Tiden går for langsomt… ... når man venter på noget, synes jeg. Jeg er fyldt til renden med forskelige planer... nogle mere realistiske end andre, men alle med til at forbedr...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *