Det der vejr!

in
No comments

Synes altså det danske vejr er blevet lidt efterårsagtigt alt for tidligt, jo – vi har da haft dage med varme og sol, men det skifter nærmest mens man blinker, det er noget der stresser mig rigtig meget kan jeg mærke.

Jeg er stadig igang herhjemme med at finde ud af hvordan alle tingene skal være, det er ret svært, selvom rummene er gode og lyset er godt. Jeg er nok også typen der føler at når jeg flytter rundt, så hjælper det på mit humør og jeg føler jeg får udrettet noget, selvom det jo egentlig ikke er så nyttigt som så mange andre ting man kunne lave. Er nok inde i en periode, hvor tingene bare kræver meget mere energi end jeg har i kroppen, men det må jeg finde mig i og der er jo også en grund til at jeg ikke har et fuldtidsjob, selvom det er svært at indrømme nogle gange.

Min vaskemaskine brummer ude på badeværelset, den er igang med at vaske mine nye gardiner fra H&M, havde bestilt 3 forskellige, men det blev disse jeg valgte – jeg elsker jo botanik og planter, så dem tror jeg at jeg bliver godt tilfreds med. De er så fine.

 

Mit hjem Som jeg nævnte i mit tidligere indlæg, så har de sidste måned stået på en masse istandsættelse. Herover ses mit lille hus, som jeg nu er så heldig...
Snaske – snaske! Ja, så har jeg sat mig i sofaen med lidt snask. Den står på en masse gode serier og afslapning 😉 God weekend alle sammen!
Ahh, sommer! Er det ikke fantastisk? Nu er den her endelig og selvom min næse og mine skuldre er blevet røde er det stadig vildt dejligt! Pax har ikke været med ud...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *