Det der vejr!

in
No comments

Synes altså det danske vejr er blevet lidt efterårsagtigt alt for tidligt, jo – vi har da haft dage med varme og sol, men det skifter nærmest mens man blinker, det er noget der stresser mig rigtig meget kan jeg mærke.

Jeg er stadig igang herhjemme med at finde ud af hvordan alle tingene skal være, det er ret svært, selvom rummene er gode og lyset er godt. Jeg er nok også typen der føler at når jeg flytter rundt, så hjælper det på mit humør og jeg føler jeg får udrettet noget, selvom det jo egentlig ikke er så nyttigt som så mange andre ting man kunne lave. Er nok inde i en periode, hvor tingene bare kræver meget mere energi end jeg har i kroppen, men det må jeg finde mig i og der er jo også en grund til at jeg ikke har et fuldtidsjob, selvom det er svært at indrømme nogle gange.

Min vaskemaskine brummer ude på badeværelset, den er igang med at vaske mine nye gardiner fra H&M, havde bestilt 3 forskellige, men det blev disse jeg valgte – jeg elsker jo botanik og planter, så dem tror jeg at jeg bliver godt tilfreds med. De er så fine.

 

Pynt til væggene Det er ingen hemmelighed at jeg elsker wallstickers, så da jeg så wallfashion.dk måtte jeg ind at kigge på alle de sjove og fine stickers. Der er r...
Sjov med American Idol https://www.youtube.com/watch?v=HsgChkIVuG8 Må indrømme at jeg nok har set Harry Connick Jr.'s "auition" op mod 20 gange nu og det er bare stadig lig...
Hyggelig weekend og nyt theme…… Jeg har haft en super hyggelig weekend... Hanna kom herover i fredags! Hvilket jo altid er super hyggeligt... Hun skulle jo også lige se lille Pax og ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *