Cover til min LG G4 fra MobilCovers

in , ,
No comments

Jeg eeelsker min nye mobil og da jeg fik den for et stykke tid siden, havde jeg ikke et cover at have den i, så den blev puttet ned i et brille etui, hvilket jo er vildt besværligt og ikke særlig fedt.

Hos MobilCovers er det ikke et problem at finde et fedt cover, selv til mobiler, som er ret nye, som min og til mobiler, der ikke nødvendigvis er Samsung eller iPhone.

Det cover jeg valgte er meget simpelt uden udvendig lukning og spragl af den ene eller anden art. Jeg er ikke vildt meget til spragl på min elektronik, så det sorte cover jeg valgte her er jo helt perfekt. Og det sidder bare som fod i hose… eller hånd i handske! Det er lavet i mat PU og vejer næsten intet. Det giver et rigtig godt greb om mobilen og man føler ikke den er ved at falde ud af hånden hele tiden. Der er plads til et par kort, hvis man skulle få brug for det, så det er jo smart at kunne putte betalingskortet i der og så har du næsten alt hvad du skal bruge.

 

Flyvestrømper Eller rejsestrømper er måske et bedre ord, men flyvestrømper lyder bare mere spændende! Havde godt nok hørt om den slags, men aldrig rigtig forstået f...
Fall/autumn ‘need-to-have’s Jeg fulgte en side på bloglovin som delte en masse lækre ting fra eBay engang imellem, en siden er desværre ikke længere aktiv, så jeg tænkte at jeg d...
Et lille tip til en lækker lyskæde! Har lige fundet et lækkert fund, som jeg vil dele med jer! Ellos har lige nu 50% på deres juleting, deri blandt denne lækre lyskæde. Så nu koster den...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *