Cover til min LG G4 fra MobilCovers

in , ,
No comments

Jeg eeelsker min nye mobil og da jeg fik den for et stykke tid siden, havde jeg ikke et cover at have den i, så den blev puttet ned i et brille etui, hvilket jo er vildt besværligt og ikke særlig fedt.

Hos MobilCovers er det ikke et problem at finde et fedt cover, selv til mobiler, som er ret nye, som min og til mobiler, der ikke nødvendigvis er Samsung eller iPhone.

Det cover jeg valgte er meget simpelt uden udvendig lukning og spragl af den ene eller anden art. Jeg er ikke vildt meget til spragl på min elektronik, så det sorte cover jeg valgte her er jo helt perfekt. Og det sidder bare som fod i hose… eller hånd i handske! Det er lavet i mat PU og vejer næsten intet. Det giver et rigtig godt greb om mobilen og man føler ikke den er ved at falde ud af hånden hele tiden. Der er plads til et par kort, hvis man skulle få brug for det, så det er jo smart at kunne putte betalingskortet i der og så har du næsten alt hvad du skal bruge.

 

Bjørn Wiinblad Det er sjovt som de gamle, lækre sager bliver lanceret igen. Blandt andet Lyngby og Bjørn Wiinblad. Jeg er vild med begge dele, men det er indtil vide...
Verdens stærkeste chili fra CoolStuff Har længe synes det kunne være spændende med en virkelig stærk chili. Og da jeg så denne smarte dåse hos CoolStuff måtte jeg bare prøve at købe sådan ...
Goodiebox Januar 2016 Sanex | AtopiCare Håndcreme Pris 32,95 kr - Kan man få for mange hårdcremer? Nej, vel? Men igen er der et eller andet i i denne som i så mange a...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *