Briller fra ExtraOptical

in ,
2 comments

Som jeg tidligere har nævnt, har jeg et meget smalt ansigt og derfor er det næsten umuligt for mig at finde briller og solbriller, der ikke får mig til at ligne en flue!

Da jeg for nogle år siden skulle tjekkes for om jeg evt skulle have læsebriller, kom jeg hjem med tre forskellige… børnebriller… To med Mummi og et par med krokodiller. Dengang kunne de dog ikke bestemme sig for om jeg var nær- eller langsynet, så jeg droppede det hele… også på grund af det sørgelige udvalg der var for mig og mit smalle ansigt.

Har siden hen målt bredden af mit ansigt og for sjovt søgt engang imellem på nettet, for at se om jeg måske kunne slippe for de lidt for barnlige brilletyper og i min søgen faldt jeg for nylig over ExtraOptical, som sælger briller online med styrke og også uden, hvis man som jeg endnu ikke har brug for ‘rigtige’ briller. Jeg synes nemlig briller er en fed detalje til ens udseende og da jeg endnu ikke skal gå med briller fast, så må jeg nøjes med nogle med almindeligt glas.

Nå men tilbage til kernen, jeg fandt så nogle ganske neutrale og sorte briller – dog stadig under børnebriller, men denne gang uden hverken krokodiller eller Mummi. Den jeg valgte hedder Santana. Det super fede ved netop denne side er at der ved hver enkelt brille er vist en masse mål, så hvis man som jeg  – gerne vil vide hvor brede de er – kan man nemt måle sig frem til om de passer til ens ansigt.

Som i så kan se på mine billeder her, så er de rigtig gode i størrelsen og de virker rigtig solide. Jeg er i hvert fald ret begejstret og ved hvor jeg skal købe briller med styrke, når/hvis jeg engang skal bruge det.

Se deres andre briller online.

Tassen humør skåle fra CoolStuff Kender i humørskålene fra Tassen? Jeg har været forelsket i dem rigtig længe og nu har jeg så endelig fået 2 af dem hjem, er de ikke skønne? ...
TIP: Jern kurve med hjul Jeg faldt lige over disse rigtig fine kurve på magasin.dk   Der er en lille og en stor og jeg har allerede planer om at lave en bordpl...
Lækre frottéstrømper Nu har jeg så haft disse lækre strømper i en måneds tid og de er bare SÅ gode. De er godt nok i store størrelser, men selvom jeg er en 39 kan jeg ...

2 comments on “Briller fra ExtraOptical”

 1. Svar

  De er fede og passer godt til dig 🙂

   • Linda Eg
   • 27. februar 2014

   Mange tak skal du have! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *