Autumn/Winter hos Bon’a Parte

in , , ,
No comments

Har siddet og kigget den nye Bon’a Parte kollektion igennem for Autumn/Winter og der er bare SÅ mange lækre ting. Jeg har i hvert fald mange favoritter… flere end på billedet ovenover. Synes i skal slå et smut forbi den nye kollektion og se med egne øjne. Hvis du sidder og tænker at Bon’a Parte da kun en for ‘damer’ så er det næsten et must at du kigger, for tror på at du bliver overrasket – positivt!

Min vinterjakke fra sidste år er også derinde fra og jeg har nærmest boet i den. Det er en lang dunjakke i mørkegrøn og jeg elsker den. Den får lige lov til at klare mindst en sæson mere og så må vise hvad den siger til det, indtil videre ser den stadig helt ny og fin ud.

Men jeg lover at dele mine endelige valg med jer til den tid!

 

Ny taske Jeg føler ikke jeg har så meget tid til at dele alt det jeg gerne vil med jer, men i skulle da lige se min nye AURA taske, som jeg købte hos Neye. J...
Goodiebox August 2013 Jeg vil fortælle lidt om min Goodiebox for august, som indeholdt følgende: Giorgio Armani "Si" - Eau De parfume Den dufter skønt, men som så m...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *