Autumn/Winter hos Bon’a Parte

in , , ,
No comments

Har siddet og kigget den nye Bon’a Parte kollektion igennem for Autumn/Winter og der er bare SÅ mange lækre ting. Jeg har i hvert fald mange favoritter… flere end på billedet ovenover. Synes i skal slå et smut forbi den nye kollektion og se med egne øjne. Hvis du sidder og tænker at Bon’a Parte da kun en for ‘damer’ så er det næsten et must at du kigger, for tror på at du bliver overrasket – positivt!

Min vinterjakke fra sidste år er også derinde fra og jeg har nærmest boet i den. Det er en lang dunjakke i mørkegrøn og jeg elsker den. Den får lige lov til at klare mindst en sæson mere og så må vise hvad den siger til det, indtil videre ser den stadig helt ny og fin ud.

Men jeg lover at dele mine endelige valg med jer til den tid!

 

Vinderen er (endelig) fundet! I må først og fremmest lige undskylde jeg har været sløv med at få trukket en vinder af My Buemann Give-Away'en, men nu er det gjort og jeg er SÅ mi...
Sidste køb! Disse ting købte jeg på min tur i går. Spraylim (39,95) og hvid spraymaling (39,95) i jem&fix Whiskas kattemad med kylling (36,95), 2 stk. s...
Verdens stærkeste chili fra CoolStuff Har længe synes det kunne være spændende med en virkelig stærk chili. Og da jeg så denne smarte dåse hos CoolStuff måtte jeg bare prøve at købe sådan ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *