Ampuller til ansigtet

in ,
No comments

Det lyder lidt mystisk, men det er altså nogle små ampuller der indeholder forskellige serummer med ting der er gode for ansigtet.

Jeg prøvede 3 forskellige, nemlig:

Milk & Honey Anti Age Gelee Aloe Vera

Der er bestemt effekt i disse ampuller… fik to af hver og der er en del i sådan én, så den kan sagtens bruges mere end én gang. Fælles for dem alle er at man kan mærk fugten med det samme, man kan mærke der er en effekt, hvad enten det er en opstrammende fornemmelse, som jeg får ved Milk & Honey eller en kølende som ved Aloe Veraen eller blød- og smidighed som ved Gelee Royal. Man får selvfølgelig mere udbytte og mere synlig effekt af at købe en månedspakke, men jeg tænkte at det var en fin måde at teste dem på, så kan man også se hvilket ens hun reagerer mest på. Jeg har endnu ikke besluttet mig for en favorit, men der er ingen af dem jeg ikke ville bruge igen. De er alle værd at prøve.

 

Neglelak og neglelakfjerner fra By K. Har faktisk aldrig købt lakker fra By K. før, men hold da op jeg er positivt overrasket! Og vil gerne indrømme jeg var blev skuffet, da jeg så farvern...
No Filter Jeg er en af de måske ganske få, der faktisk ikke bruger make-up særlig tit. Faktisk føler jeg mig en smule klaustrofobisk og fanget, hvis jeg putter ...
Goodiebox Oktober 2013 Der var desværre lidt problemer med Oktobers udgave af Goodieboxen for mit vedkommende, da den lækre GOSH øjenskygge var gået i stykker og havde eft...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *