Ampuller til ansigtet

in ,
No comments

Det lyder lidt mystisk, men det er altså nogle små ampuller der indeholder forskellige serummer med ting der er gode for ansigtet.

Jeg prøvede 3 forskellige, nemlig:

Milk & Honey Anti Age Gelee Aloe Vera

Der er bestemt effekt i disse ampuller… fik to af hver og der er en del i sådan én, så den kan sagtens bruges mere end én gang. Fælles for dem alle er at man kan mærk fugten med det samme, man kan mærke der er en effekt, hvad enten det er en opstrammende fornemmelse, som jeg får ved Milk & Honey eller en kølende som ved Aloe Veraen eller blød- og smidighed som ved Gelee Royal. Man får selvfølgelig mere udbytte og mere synlig effekt af at købe en månedspakke, men jeg tænkte at det var en fin måde at teste dem på, så kan man også se hvilket ens hun reagerer mest på. Jeg har endnu ikke besluttet mig for en favorit, men der er ingen af dem jeg ikke ville bruge igen. De er alle værd at prøve.

 

Bosch juicer Sååå kom jeg en lille smule med på den sunde bølge. Det der juice-univers har ellers været uden for min fatteevne og rækkevidde, men nu skulle det vær...
taske organizer Jeg har fået æren af at anmelde en taske organizer fra FaktiskPraktisk.dk. Organizeren findes i to forskellige farver, nemlig brun og grøn. Jeg valgte...
Medex cremer Håncremen fra Medex er virkelig lækker, har prøvet den et par dage nu og synes den gør mine hænder rigtig bløde uden at være fedtede. De små prøve...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *