Ampuller til ansigtet

in ,
No comments

Det lyder lidt mystisk, men det er altså nogle små ampuller der indeholder forskellige serummer med ting der er gode for ansigtet.

Jeg prøvede 3 forskellige, nemlig:

Milk & Honey Anti Age Gelee Aloe Vera

Der er bestemt effekt i disse ampuller… fik to af hver og der er en del i sådan én, så den kan sagtens bruges mere end én gang. Fælles for dem alle er at man kan mærk fugten med det samme, man kan mærke der er en effekt, hvad enten det er en opstrammende fornemmelse, som jeg får ved Milk & Honey eller en kølende som ved Aloe Veraen eller blød- og smidighed som ved Gelee Royal. Man får selvfølgelig mere udbytte og mere synlig effekt af at købe en månedspakke, men jeg tænkte at det var en fin måde at teste dem på, så kan man også se hvilket ens hun reagerer mest på. Jeg har endnu ikke besluttet mig for en favorit, men der er ingen af dem jeg ikke ville bruge igen. De er alle værd at prøve.

 

Det der med vægt… Er ret sikker på de fleste kender til tankerne omkring ens vægt... om den så viser for meget eller for lidt. Jeg har altid været i gruppen 'undervægti...
Et lille tip til en lækker lyskæde! Har lige fundet et lækkert fund, som jeg vil dele med jer! Ellos har lige nu 50% på deres juleting, deri blandt denne lækre lyskæde. Så nu koster den...
Goodiebox Juni 2013 Jeg vil fortælle lidt om min Goodiebox for juni, som indeholdt følgende:  Avène Therrmal Spring Water - Hudplejende fugtighedsspray - har endn...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *