Ampuller til ansigtet

in ,
No comments

Det lyder lidt mystisk, men det er altså nogle små ampuller der indeholder forskellige serummer med ting der er gode for ansigtet.

Jeg prøvede 3 forskellige, nemlig:

Milk & Honey Anti Age Gelee Aloe Vera

Der er bestemt effekt i disse ampuller… fik to af hver og der er en del i sådan én, så den kan sagtens bruges mere end én gang. Fælles for dem alle er at man kan mærk fugten med det samme, man kan mærke der er en effekt, hvad enten det er en opstrammende fornemmelse, som jeg får ved Milk & Honey eller en kølende som ved Aloe Veraen eller blød- og smidighed som ved Gelee Royal. Man får selvfølgelig mere udbytte og mere synlig effekt af at købe en månedspakke, men jeg tænkte at det var en fin måde at teste dem på, så kan man også se hvilket ens hun reagerer mest på. Jeg har endnu ikke besluttet mig for en favorit, men der er ingen af dem jeg ikke ville bruge igen. De er alle værd at prøve.

 

Ny taske! Ihh, er bare så vildt begejstret over min nye taske! Den er af noget super lækkert, blødt skind og bare virkelig fantastisk og skøn.  Den har også en ...
Goodiebox Oktober 2015 Denne måneds boks er i samarbejde med Magasin, hvilket er super spændende og ret fedt i mine øjne. Jeg kommer ikke så tit i Magasin og når jeg gør, ha...
Goodiebox juli 2015 GARNIER - face water | KEVIN.MURPHY - color.bug | PIZ BUIN - instant illuminating glow SPF15 | PALMOLIVE - feel glamorous showerscrub | NAKED LIPS -...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *