Ville også lige lave sådan en ønske collage.

Duft: Ultaviolet af Paco Rabanne / Objektiv: Nikkor 18-200 / Jakke: Sort læder / Rejse: til Hawai’i / Clutch: Sort læder /
Trådløs tastatur og mus i et: Logitech DiNovo / Tablet: Samsung Tab / Bærbar: en stærk en
 

Har i nogle store ønske eller drømme?

Som i måske kan se, så elsker jeg elektronik, der er  hele 4 ting i den kategori på collagen… Ønsker mig en ny bærbar, da min gamle er begyndt at lukke ned, når den ikke gider mere, hvilket jo er ret træls. En tablet er jo bare så smart, at den er lidt obligatorisk på listen. Logitechs lille DiNovo er bare så genial… i stedet for at jeg (som nu) sidder med det stort trådløst tastatur og en trådløs mus, så kan man nøjes med den lille sammenklappelige ‘boks’, som har det hele. Har jo også mit ‘nye’ fine spejlrefleks kamera med en tamron 18-200, men originalen fra Nikon er bare så meget bedre, så den er selvfølgelig også på listen.

Derud over har jeg altid drømt om at komme til Hawai’i… faktisk lige siden jeg så Baywatch Hawaii for maaange år siden, haha. Så den skulle selvfølgelig også med.

Så er der yndlingsduften, Ultraviolet fra Paco Rabanne, som bare er sååå god. Og mangler en hård clutch, som både kan indeholde min mobil og lidt andet og sådan en smuk en i læder ville jeg jo elske. Det samme gælder for jakken. Og jo jeg har en sort læderjakke… men den kan ikke lukkes… eller jo den kan den godt, når jeg ikke har den på, hvis i forstår(!?) Den er simpelthen blevet for lille… eller er det mig, der er blevet for stor? Så sådan en ønsker jeg mig også… og den må gerne, som på billedet, være med en skrå lukning… og i ægte læder.

Kommer nu i tanke om at jeg jo har glemt en ting (sikkert også flere) men en tur i luftballon er faktisk et af mine store ønsker… Det stammer tilbage fra Nissebanden i Grønland, da de fløj afsted i sådan en, det var så hyggeligt. 

 


Har du fortalt mig, hvad du synes kunne forbedre min blog? Nej? Klik her