"5 Guys I used to fancy"

Er blevet tagget af Rikke i denne “5 Guys I used to fancy”, hvilket jeg faktisk selv havde overvejet at lave på et tidspunkt, så det blev nu.

Jeg vælger så at tagge: Jannika & Gizmo

hunks

Devon Sawa: Syntes jeg var ret sød da jeg var yngre… havde set filmen Wild America og dengang var der plakater med ham i Vi Unge og sådanne blade, så dem skulle jeg jo have op at hænge.

Orlando Bloom: Er i min verden ret lækker at kigge på. Det var i Ringenes Herre jeg så ham første gang og så selvfølgelig i Pirates of the Caribbean… Kan ikke finde så mange fejl ved ham, så jeg synes da stadig han er hot.

Simon Baker: Der er bare et eller andet ved ham… Så jeg blev vild glad, da han så skulle spille The Mentalist. Havde set ham i Red Planet engang, men det er først efter serien startede at jeg faktisk synes han er vildt charmerende.

Brad Pitt: Der er vist heller ikke nogen, der ikke synes han er lidt sød at kigge på. Så ham i Legends of the Fall engang for længe siden og syntes simpelthen han var fantastisk… Både dygtig og flot.

Wentworth Miller: Tror egentlig ikke jeg har set ham i andet en Prison Break, men der var han bestemt også rigtig lækker. Normalt er jeg slet ikke til korthårede fyre, men her gør jeg lige en undtagelse.

3 comments

  1. Linda Eg says:

    Ved jeg heller ikke om det gør, men var bare ikke så meget til film og sådan da jeg var yngre… :) Så havde ikke rigtig nogle at vælge imellem, desværre… Det er knap så sjovt.

  2. Jannika says:

    Troede ik det galdt når de var så “nye” de dérsens mænd ;-) Jeg er gået i krig med mine gamle film, jeg leder dem sådan lidt igennem for at blive opfrisket af barndommen.

Skriv et svar